Er du presset lige pt. som ny iværksætter, hvor inflationen buldrer løs og der er prisstigninger på stort set alt, også de produkter, varer eller ydelser, som du køber ind til din virksomhed? Ja, så er det langt fra et enestående problem lige nu, for mange iværksættere har lige pludselig fået nok at se til i forhold til at holde udgifterne nede, også til strøm, varme og vand på arbejdspladsen, som de nok lejer sig ind på. Der kan derfor være al god grund til at se nærmere på, hvordan man alligevel kan arbejde for et større overskud i virksomheden, både økonomisk og mentalt, så læs med her og bliv klogere på, hvordan et bogholderfirma som https://retio.dk/ kan hjælpe dig med dette. 

Få en gennemgang af din økonomi

Når du får en holistisk analyse af, hvordan din økonomi ser ud, hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer i forhold til de ressourcer, du bruger i det daglige, bliver der frigivet en masse overskud i virksomheden. Det kan være alt fra, at du kan bruge et økonomisystem til at klare mange af dine økonomiske driftsopgaver i hverdagen, så du sparer nogle mandetimer eller endda en bogholderløn på det, eller det kan være, at du kan optimere nogle processer, som lige nu trækker tænder ud, men som kan gøres meget mere rentabelt. Når I sammen får et overblik over din økonomi, får du nyt perspektiv på fremtiden, og hvordan du på lang sigt kan sikre din virksomhed.  

Få hjælp til overgangen til digitalisering

Er du en mindre virksomhed, kan det være, at du stadig kører noget af din drift rent manuelt med fakturaer, bilag og andre dokumenter, du har i løs papirform. Fra 2024 træder der en ny bogføringslov i kraft, som gør, at du har pligt til at digitalisere det hele. Dette kan umiddelbart synes meget besværligt, men skulle gerne gøre, at du på sigt får frigivet nogle ressourcer og mandetimer til andre gøremål i virksomheden, som har med udvikling, drift, markedsføring og kundekommunikation at gøre, noget der gør, at din virksomhed har en rentabel indtjening. Denne digitalisering kan Retio hjælpe dig med, så du bliver klædt på til fremtiden.