Køb Kryptovalutaen

 

på Coinbase

 

 Platformen er på brugervenlig

 Dedikeret support til alle kunder

✓ Veletableret platform og den mest kendte i branchen

Betal med kreditkort, paypal og bankoverførsler

Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Køb Polkadot – 4 grunde til at købe Polkadot

 • Polkadot muliggør sikker og krypteret kommunikation mellem blokke og udveksling af data
 • Værdien af ​​Polkadot er steget kraftigt siden lanceringen
 • Valget på en miljøvenlig investering er Polkadot, da dens konsensusalgoritme muliggør økologisk indsats
 • Polkadot er stadig billigt, men dets vækstpotentiale tros stærkt på markedet, især på lang sigt

 

Hvad er Polkadot?

Polkadot adskiller sig fra de store kryptovalutaer, vi kender bedst, på mange fundamentale måder. For at gøre dens logik lettere at forstå, skal vi først forstå, hvad kryptovalutaer almindeligvis kan bruges til. De kan groft opdeles i tre kategorier: valutaer, platforme og tokens. 

Bitcoin bruges som valuta: Man er allerede i stand til at betale for sine køb i visse netbutikker, for eksempel, og Visa har endda lanceret de første Bitcoin-kreditkort. Bitcoins største udfordrer, Ethereum, tæller igen som en platform: det tilbyder sin åbne blockchain-adgang til kryptovalutamarkedet på en meget bred måde, og selv du kan oprette din egen kryptovaluta i deres netværk. Tokens er på den anden side et brændstof, der bruges på “platforme” som Ethereum, en kryptovaluta til at betale for transaktioner i blokkæden.

Polkadot hører til disse tre kategorier af platforme, og dens platform giver en fleksibel blokkædearkitektur, der tillader eksterne blokkæder at kommunikere med og gennem Polkadot, samt dataoverførsler mellem forskellige blokkæder. Dette var umuligt i lang tid, hvilket betydeligt bremsede vedtagelsen af ​​kryptovalutaer mere bredt blandt både investorer og virksomheder. Men nu gør projekter som Polkadot det muligt at anvende blockchain-teknologi til eksempelvis virksomheder.

Grundlæggeren af ​​projektet har stor erfaring på området, da Gavin Wood, som lancerede Polkadot i 2016, har været med til at stifte Ethereum, ligesom han har fungeret som CTO i lang tid. Woods eget projekt, Polkadot, er et skridt fremad fra Ethereum, for mens Ethereums blockchain er en fremragende udviklingsplatform for intelligente kontrakter og distribuerede applikationer (dApps), er den ude af stand til at samarbejde eller kommunikere med andre blockchains. Polkadot giver mulighed for en stor fleksibilitet i modsætning til Ethereum.

Ud over en blokkæde, der er egnet til fleksibel kommunikation, er Polkadots platform særligt velegnet til at udvikle distribuerede applikationer specifikt i kommerciel skala. Og det er denne kommercialiserede side, der har gjort det muligt for Polkadot at komme op på TOP20-listen over kryptovalutaer i den senere tid. I dag er der allerede andre projekter, der tillader kommunikation mellem blokkæderne, men Polkadot anses for at være pioneren og fortaleren for alt dette. Derfor er dets vækstpotentiale stadig langt ude i fremtiden. Især dens økologiske staking-algoritme er interessant for mange.

Fordele og ulemper ved Polkadot

I løbet af det seneste år er Polkadot steget til at blive en af ​​de mest betydningsfulde kryptovalutaer på kryptovalutamarked! Blockchain-arkitekturen, den tilbyder, muliggør det, der var umuligt i lang tid, nemlig sikker og krypteret kommunikation mellem blokkæder og dataoverførsler. Derudover muliggør dens blockchain konstruktion af distribuerede applikationer til kommerciel brug, hvilket gør det til en attraktiv mulighed for virksomheder, der søger at implementere blockchain-teknologi som en del af deres forretning. 

I takt med at interessen for Polkadot er steget i løbet af det seneste år, er dens værdi også steget med gigantiske nedskæringer. Det banede vej til de 20 mest betydningsfulde kryptovalutaer i slutningen af ​​2020 samt 2021 og har holdt sin plads relativt let. Det er grunden til, at analytikere ser ud til at stole på det, selvom ingen kan ignorere det faktum, at Polkadot også er prisgivet det generelle velbefindende på kryptovalutamarkedet, og Bitcoin i særdeleshed. Hvis Bitcoin går ned, vil hele kryptovalutamarkedet gå ned, og hvis Bitcoin går op, vil Polkadot også stige. 

Fordele

 • Polkadot giver markedet en fremragende byggeplatform til distribuerede applikationer til kommerciel brug
 • Polkadots åbne og fleksible arkitektur muliggør sikker og pålidelig inter-blok kommunikation og dataoverførsel
 • Polkadot er en pioner inden for blokkæder, der muliggør kommunikation og giver den merværdi
 • Analytikere tror fuldt og fast på Polkadots vækst langt ud i fremtiden
 • Fremtiden for DeFi-projektet Polkadot ser lys ud, da mere decentraliserede finansieringsprotokoller i stigende grad introduceres i den finansielle sektor

Ulemper

 • Polkadot har en stor mængde af konkurrenter på kryptovalutamarkedet
 • Kryptovalutamarkedet er et meget volatilt marked, og Polkadot er afhængig af udviklingen af ​​hele markedets værdi i én retning, hvis en anden
 • Det er ikke muligt at investere i Polkadot i alle lande

 

Køb Polkadot – En hurtig guide

Lad os gå til sagen med vores Polkadot-købsvejledningen. Markedsværdien af ​​Polkadot er meget høj, og dens DOT kryptovalutakurs har også været stigende. Ikke desto mindre har DOT stadig masser af plads til vækst! Polkadot har trods alt allerede overskredet tidligere prisoverslag. Køb Polkadot, hvis du tror på dets fremtidige potentiale som en samlende kraft i blokkæder.

Nu er det et godt tidspunkt at indhente denne spændende kryptovaluta, hvis du vil drage fordel af den uden at skulle investere store beløb på én gang. Du skal dog altid huske på, at kryptovalutaer ikke er en reguleret investering, så når du investerer i dem, tager du ansvar for risiciene ved at investere. Kryptovalutaer er volatile investeringer, hvis bevægelser er meget svære at forudsige. Køb Polkadot på egen risiko.

Køb Polkadot på få minutter

Lav en gratis konto

Opret en gratis handelskonto med Coinbase. Det eneste du skal bruge er dit navn, en e-mail-adresse og telefonnummer.

Indbetal penge på din konto

Vælg din foretrukne betalingsmetode, og aktiver din konto ved at indbetale minimums depositumet.

Invester i kryptovaluta

Invester i en kryptovaluta ved at klikke på ‘Handelsmarkeder’, indstil din risikogrænse og klik på ‘Kom i gang’ for at starte dit kryptovaluta eventyr.

Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Køb Polkadot på en af disse gode platforme

Vi sammenligner platforme og vurderer hvilken vi synes er bedst!

1. Vores favorit

Vores bedømmelse

Etoro

Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Fordele

Platformen er på brugervenlig.

Værktøjer til teknisk analyse.

Veletableret platform og den mest kendte i branchen.

Betal med kreditkort, paypal og bankoverførsel.

Ulemper

Min. Depositum 200 USD.

2. Til den mere avanceret bruger

 Vores bedømmelse

Binance

Fordele

Veletableret platform med et godt omdømme.

Værktøjer til teknisk analyse.

Du kan købe over 50 forskellige kryptovaluta.

Betal med kreditkort, paypal og bankoverførsel.

Ulemper

Høje transaktionsgebyrer på kreditkort.

3. Meget brugervenlig platform

 Vores bedømmelse

coinbase

Fordele

Meget brugervenlig platform.

God kundesupport.

Reguleret kryptovaluta børs.

Betal med kreditkort, paypal og bankoverførsel.

Ulemper

Høje transaktionsgebyrer.

Begrænset antal af kryptovalutaer.