Køb Kryptovalutaen

 

på Coinbase

 

 Platformen er på brugervenlig

 Dedikeret support til alle kunder

✓ Veletableret platform og den mest kendte i branchen

Betal med kreditkort, paypal og bankoverførsler

Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Køb Bitcoin (BTC) 4 grunde til at investere i Bitcoin

  • Dem der investerede 1.000€ i Bitcoin i 2015, er i dag millionærer.
  • Værdien af ​​Bitcoin forventes at fortsætte sin aggressive vækst
  • Bitcoin er den største kryptovaluta, der er tilgængelig i øjeblikket
  • Bitcoin er den første originale kryptovaluta – alle efterfølgende kryptovalutaer er altcoins.

Vil du have flere gode grunde til at investere i Bitcoin? Så kig forbi vores store artikel om investering i Bitcoin her

 

 

Hvad er bitcoin ?

Du har sikkert læst en masse i nyhederne om, hvordan handlen med Bitcoins er eksploderet, og vil gerne med på vognen, så du kan komme igang med at købe dine egne Bitcoins.

Denne guide vil tage dig de første spæde skridt, og vi fortæller dig lidt om hvad der er godt og skidt at starte med.

Først og fremmest, så skal du forstå at handel med Bitcoins er for eget ansvar, og du skal aldrig satse mere end hvad du kan tåle at tabe. Der er ingen reel værdi bagved en Bitcoin, som der er i en virksomhed der har fabrikker, biler, medarbejdere med mere. En Bitcoin (BTC) er aldrig mere værd, end hvad folk er villige til at give for den. De sidste par år, der er kursen dog eksploderet, og idag er den ret meget værd.

 

 

Hvor køber jeg mine første Bitcoins

Hvis ikke du har handlet før, og du ikke planlægger at handle hver dag, men bare syntes at du bør have nogle BTC i din portefølje, så er et godt sted at starte på SaxoTrader . Her kan du nemt komme igang, da du kan overføre penge direkte med dit kreditkort. Det er ikke alle steder hvor du kan overføre pengene direkte, og nogle steder kan du kun overføre via bankoverførsler. Normalt så bliver pengene fra en bankoverførsel ikke registreret med det samme, så der kan nemt gå en dag eller to før de er hos din foretrukne Bitcoin børs.

Du skal være opmærksom på, at stort set alle børser idag vil bede om foto identifikation om hvem du er. Det kan være pas, kørekort eller lignende. Det er på grund af de nye hvidvaskningsregler, så du slipper ikke for den part hvis du skal bruge dit kreditkort til at overføre penge.

Fordelen ved at bruge eToto er, at det er nemt at komme igang, til gengæld er der også nogle ret store gebyrer forbundet med at handle. Så hvis du planlægger at lave mange og store handler, så er det ikke SaxoTrader du skal bruge. Desuden kan du kun handle Litecoin, Bitcoin og EthereumSaxoTrader .

Hvis du vil trade meget, og flere gange om dagen, eller måske bare trade andre  valutaer end Bitcoins, så er et af de bedste steder Binance.

Her finder du ikke mindre end over 300 forskellige kryptovalutaer, og deres handelsomkostninger er helt i bund. Til gengæld er deres eneste valuta som du kan handle med – Bitcoins. Det vil sige, du kan ikke overføre penge via dit kreditkort, eller via den bank. Du kan kun overføre hvis du allerede har en sum i Bitcoins. Det vil sige, at det er en børs der udelukkende handler med kryptovaluta. Intet andet. Det er de så til gengæld også specialister i.

 

Hvordan bruges Bitcoin?

Bitcoin er den første kryptovaluta, der bliver omtalt som betalingsvaluta. For eksempel accepterer PayPal og MasterCard betalinger foretaget med Bitcoin, og derudover kan du allerede nu få et Bitcoin betalingskort. Indrømmet, du kan ikke bruge det mange steder uden at opgradere butikskortlæsere til 2021’erne. I stedet kan du allerede i mange netbutikker internationalt betale for dine køb med Bitcoin, dog ikke i Danmark endnu.

Men Bitcoin er ikke bare en betalingsvaluta, men meget mere. Som et resultat, kan kryptovalutaer alene ikke sammenlignes med almindelige valutaer, da de har et meget bredere anvendelsesområde. Her er nogle måder at bruge Bitcoin som en ikke-betalingsvaluta:

Investeringsmål

Som et investeringsmål har Bitcoin allerede bevist sine egenskaber, ved at få mange millionærer til at investere i dem på mindre end et årti. Mange investorer nyder også Bitcoins volatile natur og investerer i det i håbet om kortsigtede afkast. Og nogle gange bliver deres ønsker opfyldt, og andre gange gør de ikke. Med Bitcoin kan du tjene enorme mængder penge på kort tid, hvis du tilfældigvis investerer på det helt rigtige tidspunkt. Hvordan ved du det på det rigtige tidspunkt? Jamen, det kan du ikke vide. Bitcoin er også et glimrende langsigtet investeringsmål, da dets værdi kan forventes at fortsætte med at stige i lang tid fremover.

Anonymt overførselsværktøj

Bitcoins blokkæde er designet til fuldt ud at beskytte privatlivets fred for alle, der bruger det. Anonymitet er derfor garanteret, hvis du overfører penge med Bitcoin. Det er derfor, Bitcoin giver dig mulighed for at overfører kryptovalutaer, for eksempel uden at nogen ved, hvem du handler med. For eksempel er valutavekslinger med Bitcoin betydeligt billigere og hurtigere end traditionelle ruter, på grund af det faktum, at blokkæder er decentrale databaser uden at kontrollere centralregering eller regulering. 

 

Køb Bitcoin – er det dét værd?

Hvis du endnu ikke er overbevist om Bitcoins vækstpotentiale som investering, tror jeg ikke, at noget kan ændre din mening. Når alt kommer til alt, er det helt op til dig, om du tror på at Bitcoin er en god investering. Men lad os gennemgå et par grunde til, hvorfor det er værd at investere i det eller ej:

Som vi ved, steg værdien af ​​Bitcoin’s værdi otte gange på blot et par måneder. Den er siden faldet og steget igen, så det er klart, at der er tale om en volatil investering. Men samtidig kan man være ret sikker på, at værdien af ​​Bitcoin aldrig vil falde radikalt igen, grundet dens sammensætning, den uundgåelige stigning i brugen og dens eksklusivitet. Ikke engang en rentepandemi har været i stand til at destabilisere denne nye form for valuta.

Hvad angår Bitcoins prisstigninger i fremtiden, er der estimater i alle retninger. En ting, som alle analytikere synes at være enige om, er, at værdien af ​​Bitcoin fortsætter med at stige. Hvor meget, er umuligt at sige. Et godt eksempel på dette er det faktum, at værdien af ​​Bitcoin forventedes at stige til $20.000 ved udgangen af ​​2020. Men i hvert fald steg den kraftigt mere og fladede ud på omkring 50.000 dollars i begyndelsen af ​​2021. Så hvis det nu anslås, at Bitcoin ville være omkring 500.000 dollars i 2030, har den en god chance for faktisk at være meget mere værdifuld til den tid.

Men det er godt at huske, at Bitcoin ikke er den eneste kryptovaluta, der skal tages i betragtning. Efterhånden som Bitcoin stiger, vil den trække andre kryptovatlutaer op, og blandt disse krypter vil der være spillere med lige så meget vækstpotentiale som Bitcoin. Hvis du skal investere i din kryptovaluta, er det den generelle regel, der gælder, lad være med at lægge alle dine æg i samme kurv. 

 

Køb Bitcoin på få minutter

Lav en gratis konto

Opret en gratis handelskonto med Coinbase. Det eneste du skal bruge er dit navn, en e-mail-adresse og telefonnummer.

Indbetal penge på din konto

Vælg din foretrukne betalingsmetode, og aktiver din konto ved at indbetale minimums depositumet.

Invester i kryptovaluta

Invester i en kryptovaluta ved at klikke på ‘Handelsmarkeder’, indstil din risikogrænse og klik på ‘Kom i gang’ for at starte dit kryptovaluta eventyr.

Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Køb Bitcoin på en af disse gode platforme

Vi sammenligner platforme og vurderer hvilken vi synes er bedst!

1. Vores favorit

Vores bedømmelse

Etoro

Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Fordele

Platformen er på brugervenlig.

Værktøjer til teknisk analyse.

Veletableret platform og den mest kendte i branchen.

Betal med kreditkort, paypal og bankoverførsel.

Ulemper

Min. Depositum 200 USD.

2. Til den mere avanceret bruger

 Vores bedømmelse

Binance

Fordele

Veletableret platform med et godt omdømme.

Værktøjer til teknisk analyse.

Du kan købe over 50 forskellige kryptovaluta.

Betal med kreditkort, paypal og bankoverførsel.

Ulemper

Høje transaktionsgebyrer på kreditkort.

3. Meget brugervenlig platform

 Vores bedømmelse

coinbase

Fordele

Meget brugervenlig platform.

God kundesupport.

Reguleret kryptovaluta børs.

Betal med kreditkort, paypal og bankoverførsel.

Ulemper

Høje transaktionsgebyrer.

Begrænset antal af kryptovalutaer.