Coinbase anmeldelse

 Meget brugervenlig platform.

 God kundesupport.

✓ Reguleret kryptovaluta børs.

Betal med kreditkort, paypal og bankoverførsler

coinbase
Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien. Du har ingen EU investor garanti. Din kapital er udsat for risici.

Coinbase

Hvis du vil igang med at handle cryptovaluta, så skal du bruge en platform hvor du kan handle dem. De flere af os, har ikke den tekniske fornødenhed til at kommunikere direkte med selve blockchainen, eller til at opbevare vores digitale valuta. Det er her hvor Coinbase kommer ind i billedet.

Coinbase er en global digital crypto børs (GDAX – Global Digital Asset Exchange), som tilbyder en platform hvor du kan købe og sælge cryptovaluta, ligesom de kan sende informationen om disse handler ud i blockchain netværket, for at verificere disse transaktioner. Coinbase er også det vi kalder en pung (wallet), hvor du kan opbevare de digitale valutaer. De eneste cryptovalutaer du kan handle på Coinbase er indtil videre

I følge deres eget site, så har de betjent over 10 millioner kunder, og har været medvirkende til transaktioner for over 50 milliarder USD.

Grundlæggende set, så hvis du er interesseret i digitale valutaer, men ikke gider beskæftige dig med den underliggende teknologi, så er steder som Coinbase et sted at begynde. Du mister godt nok nogle af de fordele, der er ved at handle kryptovalutaer. På Coinbase har du ingen psuedo anonymitet, da dit navn er tilknyttet til din konto hos Coinbase, og det er din bankkonto også. Så din transaktions historik er relativ nem at spore.

 

Køb og salg på Coinbase

For at købe kryptovaluta, så skal du have linket din bankkonto, eller dit kreditkort til din konto hos Coinbase. Hvis du bruger en bankkonto, så får du lidt højere grænser for handler (100 USD pr transaktion eller 2500 USD om ugen), men det tager også længere tid at verificere dine overførsler, så du vil ikke kunne se dine penge før efter 2-4 dage (afhængig af din bank). Og når du sælger Bitcoins, og salget er blevet bekræftet, så tager det også 2-4 dage før du kan se pengene på din bankkonto igen. Med et kreditkort kan du handle for noget mindre om ugen (200 USD om ugen), men til gengæld sker transaktionen mere eller mindre med det samme. Du kan også sælge Bitcoins, og få beløbet sat ind på din PayPal konto. Denne type transaktion sker også med det samme.

Selv om den underliggende teknologi er rimelig kompleks, så er Coinbase’s platform nem at bruge, og det ligner at du bare sælger og køber aktier hos din bank.

Dette skærmbillede fra deres site, viser kurser på kryptovalutaen i realtid.

Coinbase - Kursoverblik i realtid

Denne gif viser hvordan det er at købe og sælge Bitcoins på Coinbase. Ret nemt, og meget lig det at handle på din netbank. (Gif lavet af Coinbase.com)

Handel på Coinbase

Coinbase tager kurtage ved både køb og salg på deres platform. Kurtagen er forskellig fra land til til, men i skrivende stund er den lige under 1,5%, afhængig af forskellige ting, blandt andet hvilke betalingsmetode du har benyttet. Generelt set, så er de transaktioner der foregår her og nu (kreditkort) belagt med en højere kurtage end bankoverførsler.

Sikkerhed på Coinbase

For at sikre dine kryptovalutaer som er købt og opbevaret på Coinbase, så opbevarer de op til 98% af alle deres kunders værdier offline. På deres website lover de at, “følsomme data vil normalt befinde sig på vores servere der er ikke er tilkoblet internettet”. Data bliver krypteret, overført til USB nøgler og papir backup, og fordelt i sikringsbokse over hele verden.

De sidste 2% af kundernes værdier er opbevaret online, og er forsikret hvis Coinbase bliver hacket. Hvis du har USD liggende i din online pung hos Coinbase, så er du forsikret op til 250.000 USD (nøjagtigt som du er det i en normal bank). Det er med til at give dig en sikkerhed, selv om Coinbase faktisk også går hen og bliver insolvente.

Hvis du endelig har så mange penge i Bitcoins, eller andre valutaer, så bør du overveje en mere sikker metode til opbevaring. Men Coinbase kan også tilbyde en “vault” (bankboks), hvor du har 48 timers forsinkelse, hvis du skal hæve penge. Samtidig kan du også sætte beskyttelse på, så enhver transaktion skal godkendes af flere forskellige mennesker, hvilket igen øger sikkerheden.