At finde den rigtige krypto investering til at give fremragende afkast appellerer til alle, der poster penge ind i metaverse-projekter. Med universelt lave priser over hele linjen på grund af bear market forhold, der flyder fra 2022 ind i 2023, er der potentiale for enorme afkast, der kan opnås meget hurtigt, efterhånden som krypto markedsforholdene bliver bedre.

For alle, der leder efter muligheder for at 10X deres investering i løbet af 2023, er her de 7 bedste altcoins at købe i år:

  • Metacade (MCADE)
  • Monero (XMR)
  • Polygon (MATIC)
  • Chain link (LINK)
  • Binance Coin (BNB)
  • Dogecoin (DOGE)
  • LTO-netværk (LTO)

1.    Metacade (MCADE) – En af de bedste altcoin krypto-investeringer i 2023

Metacade fik for alvor sit indpas under sin presale begivenhed og anses nu bredt for at være den bedste altcoin at købe i 2023. Efter den for nyligt blev lanceret til $0,008, bliver presale faserne hurtigt udsolgte og har rejst 5 millioner dollars i de første 10 uger. Siden da er de samlede investeringer eksploderet til $9.9m, i takt med at investorer i tusindvis strømmer til dette spændende nye GameFi-projekt.

Metacade er en fællesskabsbaseret play-to-earn (P2E) platform, der har en innovativ og markedsledende tilgang til branchen, da den sigter mod at adskille sig fra sine konkurrenter. Hvor de fleste P2E-medier er afhængige af en enkelt spiloplevelse, bygger Metacade den største P2E-arkade fuld af klassiske og moderne arkade titler for at sikre, at der er noget, der appellerer til alle.

Designet til at tiltrække spillere i alle afskygninger, fra den afslappede spiller, der sigter efter at slå deres venner i en klassisk 1v1-duel, til den erfarne turneringsspiller, har hver MCADE token holder flere muligheder for at tjene penge på den traditionelle P2E-motor. Der er Incitamenter tilgængelige for dem, der poster socialt indhold på hubben, uanset om det er en spilanmeldelse eller en live chat. Hver interaktion giver brugerne mulighed for at tjene en krypto belønning.

I mellemtiden har platformen til hensigt at flytte sig til fronten af Web3-spilverdenen med sit banebrydende Metagrant program, designet til at fremme innovation indefra, udvikle platformen og skubbe GameFi-udviklingen til nye højder. Udviklere ansøger om finansiering til at få støttet oprettelsen af ​​nye spil, eksklusive for Metacade. Fællesskabet stemmer på de spil, de vil spille, og de mest populære ideer tildeles et metagrant.

Der er fordele over hele linjen, idet Metacade bevarer medlemmernes loyalitet, da de spil de ønsker at spille, bliver skabt, mens en strøm af nye GameFi-fans kommer til platformen med hver nye udgivelse. I mellemtiden nyder udviklere og Web3-virksomheder gensidigt fordel af det hotteste nye udviklings talent, der dukker op fra Metacade via hubbens job tavle og dens Work2Earn ordning.

Disse funktioner er drevet af det native MCADE token, som genereres ad flere veje for at give platformen en selvforsynende økonomi. MCADE token indehavere bidrager ved at stake mønter for at deltage i online turneringer, præmielodtrækninger og opleve en række pay-to-play titler. I mellemtiden kommer ekstern finansiering fra eksterne virksomheder der udgiver spil, annoncerer og deler ledige stillinger på platformen.

Det høje tempo i Metacades presale succes og den lave token pris i den seneste runde gør MCADE til en fremragende udsigt til at give afkast på mindst 10X. Det går efter at være den bedste krypto investeringsmulighed i 2023.

>>> Du kan deltage i Metacade presalet her <<<

2.    Monero (XMR) – Muliggør private kryptotransaktioner

Monero har hurtigt taget fart som et af de mest spændende og kontroversielle krypto projekter med sit stålfaste mål: at udføre rollen som en privat valuta. Det er et open source blockchain netværk, der beskæftiger et dedikeret og lidenskabeligt team af kryptografer, som fortsætter med at arbejde for at forbedre platformens kapacitet og kapacitet.

Kontroversen, som Monero og dets native XMR-token genererer, skader ikke valutaens succes, hvilket siden lanceringen i 2014 har bevist ordsproget om, at al omtale er god omtale. Med anonymitet sikret for alle brugere, har IRS gjort en ekstraordinær indsats for at afdække dem som bruger platformen og tilbyder endda en belønning på 625.000$ til alle, der kan spore og tracke XMR-transaktioner. Dette illustrerer, hvor disruptiv Monero allerede viser sig at være, når det kommer til at disrupte status quo.

2023 ser ud til at bringe en række nye regler for krypto markeder, designet til at forhindre denne form for anonyme transaktioner, som Monero tilbyder. Dette kan dog virke til fordel for XMR-fællesskabet, da det er sandsynligt, at valutaen vil være i stand til at skabe sig en plads på den nyligt stærkt regulerede markedsplads. Hvis dette er tilfældet, ser det meget sandsynligt ud at der kan komme 10X stigninger XMR’s værdi, idet de går fra krypto forløber til krypto pionerer.

3.    Polygon (MATIC) – Bringer skalerbarhed til Ethereum

Polygon er en førende layer-2-løsning til Ethereum-netværket, der giver projekter større interoperabilitet med Ethereum, samtidig med at det giver højere hastigheder og lavere omkostninger. Dette giver udviklere større fleksibilitet, da de kan bruge deres egne blockchain-validatorer på Ethereum-kompatible kæder.

Dette, kombineret med Polygons Ronin-bridge fra andre kæder til Ethereum, giver Polygon mulighed for at registrere transaktionsdata på Ethereum efter, at en batch af transaktioner er blevet gennemført på en sidekæde. Store navne som Adidas og Starbucks har lanceret forsøg på at bringe denne evne ind i deres forretningsmodeller. I mellemtiden investerede Sequoia Capital, et venturekapitalselskab, 480 millioner dollars i Polygon i 2022.

Selvom Ethereum har lappet nogle af hullerne i forhold til Polygon med udgivelsen af ​​deres egne layer-2-løsninger i september 2022, fortsætter Polygons skalerbare løsninger med at få fans i virksomheds verdenen, og dets indfødte MATIC-token kan opnå fremragende afkast i 2023 og ud over. Den nuværende pris på 1,01$ ser ud til at give investorerne 10X afkast.

4.    Chainlink (LINK) – Web3-data adgangs aktivering

Chainlink leverer løsninger på problemet med at give Web3-teknologi adgang til information, der opbevares uden for blockchains uden at gå på kompromis med sikkerhed eller pålidelighed. For eksempel at tillade en platform som Aave at tjekke prisen på Bitcoin (BTC), som kan blive sat i fare ved at en lyssky type overvåger den.

Dette problem er kendt som “orakel problemet,” som hurtigt er blevet en af ​​de største gåder, som Web3-fællesskabet står over for. Chainlinks nye løsning har vist sig som værende robust, og har drevet mange partnerskaber på tværs af hele Web3-markedet.

Platformens native LINK-mønt er afgørende for, hvordan dette decentraliserede orakel netværk (DON) fungerer. Det tilskynder noder til at levere nøjagtige og opdaterede data og sikrer, at dårlige aktører og hackere risikerer deres LINK-beholdning, hvis de forsøger at dupere systemet til deres fordel.

Chainlinks nye udviklinger inkluderer et decentraliseret interoperabilitets projekt kaldet CCIP, som har til formål at øge forbindelserne mellem decentraliserede netværk og øge Chainlinks del af Web3-markedet. Hvis det lykkes, kan den nuværende LINK-værdi på $7,04 hurtigt stige og blive en af ​​de bedste altcoins på markedet.

5.    Binance Coin (BNB) – Giver likviditet på tværs af kryptovalutaer

Binance er den største krypto børs efter daglig volumen, og den nyder godt af den fremragende markedsføring og ledelse af grundlæggeren Changpeng Zhao, under hvis ledelse virksomheden fortsætter med at skubbe grænserne for, hvad platformen er i stand til. Faktisk er Binances tilbud gennem denne innovative tilgang blevet markant diversificeret.

Binance Smart Chain (BSC) er en funktion, der får BNB til at skille sig ud fra konkurrenterne, hvor layer-1-løsningen ofrer decentralisering til fordel for lave omkostninger og høje transaktions hastigheder. Denne kombination har været med til at positionere BSC som et førende økosystem på hele krypto markedet.

BNB-mønten driver hele Binance-porteføljen. Udover at give likviditet på børsen, bruges mønten også til at lette transaktioner på BSC. Begge platformes fortsatte udvikling og popularitet bliver ved med at presse BNB, hvilket gør det til en af ​​de bedste kryptovalutaer efter markedsværdi.

Med dens fortsatte evne til at drive et af de største krypto navne i verden, er BNB en af ​​de bedste altcoins at købe i 2023.

6.    Dogecoin (DOGE) – Memecoin med opbakning fra store navne

Dogecoin blev lanceret i 2014 med en af ​​de mere utrolige historier af alle krypto ventures, og Dogecoin er vokset til en af ​​de bedste altcoins for investorer at tracke og købe, og nåede en ATH på 0,73$ i 2021 efter at have fået seriøs medvind fra ​​en Elon Musk tweet.

Selvom værdien af ​​denne meme-mønt, siden de hæsblæsende dage, er faldet med omkring omkring 90%, fortsætter DOGE med at bevare loyaliteten hos et stort antal fans fra hele verden og ikke kun på baggrund af støtten fra Twitters nye supremo. Fællesskabets ønske om at blive anset for at udføre nogle gode ting, har fået ry som et af de mest inkluderende og venlige krypto projekter, og det har hjulpet det med at ryste sit image af sig som bare værende en krypto joke og i stedet få en dedikeret og loyal brugerbase.

Selvom der er adskillige udfordringer investorerne skal overvinde, såsom den høje symbolske inflation og relativt lave gennemløb, gør den tilgængelige natur og overkommelige pris, som i øjeblikket er på kun 0,081$, det til et overbevisende tilbud for alle, der leder efter en af ​​de bedste altcoins at købe for 10X afkast.

7.    LTO Network (LTO) – Hybrid Web3-løsning til offentlige og private kunder

LTO Network leverer en række virksomhedsløsninger til problemer i den virkelige verden, som kunne drage fordel af Web3-teknologi til at levere en hybrid af løsninger til offentlige og private tjenester. Den største anvendelsesmulighed til dato har hjulpet projekter, der beskæftiger sig med følsomme private data, men som kræver offentlig ansvarlighed.

Denne kombination har fået LTO Network til at arbejde sammen med FN om at kortlægge ejerskabet af jordlodder og samtidig levere løsninger til sundhedsindustrien og hjælpe med at sikre GDPR-overensstemmelse med data fra kliniske forsøg, der beviser pålideligheden og sikkerheden af ​​deres løsninger.

LTO Networks har base i Holland og har dermed markedsledende data compliance løsninger, der positionerer dem perfekt til at dække de enorme muligheder i hele EU for at drage fordel af dets løsninger.

Denne tilgængelighed for nogle af Europas mest fremtrædende data use cases kunne få det indfødte LTO-token til at stige fra sin nuværende værdi på 0,085$ for at nærme sig en ny ATH, som i øjeblikket står på 0,91$. Dette giver et overbevisende argument for LTOs nominering, som en af ​​de bedste krypto investeringer i 2023.

MCADE: Den bedste altcoin med potentielt 10X afkast i 2023

Hvert af de projekter der er anført her, har potentiale til at give 10X afkast i 2023. Metacades vidtrækkende, langsigtede og spændende projektplan gør det til den bedste altcoin at købe i 2023 for alle, der leder efter 10X afkast.

Investorer, der allerede har købt MCADE tokens under presale begivenheden, ser ud til at få nogle spændende år forude, mens hypen omkring Metacade aftager. I mellemtiden bør enhver der stadig ønsker at komme ombord på en af ​​årets bedste krypto investeringsmuligheder gøre det nu, hvor hver presale runde ser ud til at blive hurtigt udsolgt.

Du kan deltage i Metacade presalet her.