Mens nederlagene efter bearish krypto markeder i 2022 fortsætter ind i 2023, endevender investorer markedet for at finde de bedste kryptoer at investere i for at få høje profitter i 2023 og frem.

Metacade’s splinternye gaming platform får mere og mere momentum i løbet af dets presale event og slår fast at det er ét af de bedste krypto projekter. Imens viser forudsigelserne for mere veletablerede mønter, såsom Litecoin pris forudsigelsen, en beskeden vækst i horisonten fra nu af og ud mod slutningen af årtiet. Her er et bud på hvordan pris forudsigelsen for de to valutaer kan sammenlignes.

Hvad er Metacade?

Metacade bliver en splinterny tilføjelse til GameFi platformenes leksikon, som sigter efter at få en fremtrædende plads i en svulmende krypto sektor, idet platformen sigter efter at blive en ledende part i at drive industrien fremad. Den skaber metaversets største udvalg af play-to-earn (P2E) spil på en virtuel arkade hostet på Ethereum blockchain

Målet for Metacade er at blive det foretrukne sted for gaming entusiaster og krypto fans, hvor de kan dele viden og bygge et støttende GameFi fællesskab, alt imens den nyder godt af platformens uovertrufne P2E mekanismer.

Metacade er på en mission for at blive på GameFi scenen, hvor dens medlemmer bliver tilbudt krypto incitamenter for at hjælpe med at bygge at trivende fællesskab. Hver gang en bruger skriver indhold på hubben, ved at dele spilanmeldelser og tips, og når de er med i en live chat, kan de tjene en passiv indtægt gennem platformens belønninger.

Denne Create2Earn strategi er bare én del af Metacades multi-indtægts mekanisme, der er designet til at bringe brugere til platformen. Udover det findes også Compete2Earn programmet, hvor brugere kan stake deres native MCADE tokens for at komme med i præmieudtrækninger og turneringer, mens Work2Earn programmet bliver lanceret i Q1 2024, der tilbyder Web3 muligheder til dets medlemmer.

Metacades løfte strækker sig længere end andre GameFi titler, idet det går efter at positionere sig som pionerer i P2E gaming sfæren. En kritisk facet af denne tilgangs metode er dets innovative Metagrants program, som tilbyder udviklere mulighed for at skabe eksklusive nye titler, der tager Web3 gaming udvikling i nye spændende farvand.

Vigtigst af alt, vil Metacade fællesskabet blive tilbudt fulde stemmerettigheder på alle Metagrant indlæg, hvilket giver dem autonomi over hvilke spil, der bliver produceret. Dette holder dem fuldt engageret i hele processen, og giver gamerne de titler de vil have.

Denne distribution af stemmerettigheder platformens spil udgør en del af Metacade’s overgang til at blive en komplet DAO i Q4 2024. På dette tidspunkt vil medlemmerne have de fulde stemmerettigheder over platformens ledelse og fremtidige retning.

Metacade pris forudsigelse 2023 til 2030

Eksperter forudser at GameFi industrien vil gennemgå en kæmpe acceleration i de kommende år og vokse over 10 gange hurtigere end traditionel gaming, og med 70% om året mellem 2023 og 2027. Metacade’s fremragende og spændende road map ser ud til at kunne positionere den i fronten af denne revolution med gode belønninger, der potentielt kan give bullish investorer store afkast.

Metacade ser ud til at blive et kendt navn i GameFi industrien. Pris forudsigelser siger at i slutningen af 2023, kunne MCADE nå 0,30$ før den stiger til omkring 1,20$ i 2027. Prognoser for slutningen af 2030 viser, at MCADE tokens kunne være 2,5$ værd per styk, idet P2E gaming når dets fuldvoksne stadie, og vil sandsynligvis returnere store dividender til investorer der køber nu.

Hvad er Litecoin?

Litecoin blev skabt i 2011, af Charlie Lee, en tidligere Google ansat, efter han havde spottet potentialet i den originale Bitcoin eksplosion. Litecoin’s projekt team justerede grundkoden for at gøre Litecoin (som er baseret på Bitcoin) mere brugbar i hverdagen. Som et resultat heraf tilbyder Litecoin hurtigere og billigere transaktioner end både Bitcoin og Ethereum.

Herudover var Litecoin markant billigere at mine end Bitcoin og Ethereum. Over tid er den blevet til en billig, tilgængelig mining coin, der er blevet en favorit hos mange blockchain minere. Små virksomheder og privatpersoner er strømmet til Litecoin takket være dens billige, hurtige og skalerbare løsning, som muliggør hurtige og lette transaktioner.

Litecoin pris forudsigelse 2023 til 2030

Litecoins native LTC tokens har ikke været immune overfor de problematiske markedsforhold i 2022 og har set kæmpe tab, der har påvirket dens værdi. Dog forventes det, at der kommer bedre markedsforhold i 2023, og derfor forudser Litecoin pris forudsigelserne, at der kommer bedre tider snart. 

Den handles i øjeblikket til 89,68$, væsentligt lavere end dens all-time-high (ATH) på 412,96$. LTc pris forudsigelserne siger at LTC kunne nå 123$ i slutningen af 2023 og 267$ i slutningen af 2025. Dette viser moderate afkast sammenlignet med i dag, men er stadig langt fra dens ATH.

Dog ser langtidsprognosen mere lovende ud, og analyser forudser, at LTC vil stige over dets ATH og ramme omkring 1815$ i slutningen af 2030. En stigning på næsten 20x men stadig langt under de afkast man kan forvente hos MCADE.

Metacade er den bedste krypto at investere i for afkast i dette årti

Metacade lancerede for nylig sin MCADE token presale begivenhed til 0,008$ og fik hurtigt enormt momentum. Efter at have rejst vanvittige 5 millioner dollars på de første ti uger, har tokenet ikke vist tegn på at sagtne farten. Den nuværende finansiering i projektet har indsamlet $9.9m i takt med at presalet fortsætter med at accelerere. Hvor den nuværende pris på $0.017 er sat til at stige til en slutpris på 0,02$ i slutningen af presalet, og efterspørgslen på MCADE forventes at stige, når den bliver listet på centrale og decentraliserede børser, hvilket får den til at se ud til at være én af de bedste kryptoer at investere i i dag for at maksimere mulige afkast i slutningen af 2030.

Du kan købe (LTC) på eToro her.

Du kan deltage i Metacade presalet her.