Køb Kryptovalutaen

 

på eToro

 

 Platformen er på dansk og brugervenlig

 Dedikeret support til alle kunder

✓ Veletableret platform og den mest kendte i branchen

Betal med kreditkort, paypal og bankoverførsler

Vores favorit handelsplatform

Etoro

Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Køb SHIBA INU – 4 grunde til at købe SHIBA INU

 • SHIBA INU har vist sig at være en fremragende hurtig afkastinvestering
 • Som meme-valuta har den mange kendte tilhængere, hvilket gør den mere attraktiv
 • ShibaSwap cryptocurrency exchange platform giver SHIBA INU en merværdi, som ikke gavner andre meme-valutaer
 • Markedsværdien af ​​SHIBA INU er overbevisende og kan allerede findes på de fleste større handelsplatforme

Hvad er det SHIBA INU?

SHIBA INU var en af ​​de første fortsættelser af meme-valutaer, der fulgte DogeCoin, som har formået at opnå en overraskende solid popularitet på kryptovalutamarkedet. SHIBA INU blev lanceret i slutningen af ​​2020, så det er stadig en ny kryptovaluta, men dens markedsværdi er allerede er steget til over $2,4 milliarder i værdi. I dag anses SHIBA INU for at være selv den mest potentielle konkurrent til sin største inspiration, nemlig DogeCoin. “Køb SHIBA INU” lyder nu investeringstip fra mange analytikere!

Troen på SHIBA INU’s evne til at udfordre selv den superpopulære DogeCoin er baseret på to hovedkendsgerninger: For det første er det en meme-valuta, der er steget til stor popularitet på sociale medier. For det andet tilbyder SHIBA INU sine brugere mere end blot en sjov risikoinvestering. ShibaSwap er en ægte cryptocurrency-overførselstjeneste lanceret af SHIBA INU, som opererer på Ethereums netværk. Det betyder, at dens overførselsplatform kan udveksle alle de tusindvis af ERC-20-tokens, der er oprettet i Ethereums blokkæde. 

Hvor andre meme-valutaer er blevet kritiseret for deres meget begrænsede tilgængelighed, har SHIBA INU-udviklere valgt en anden vej fra begyndelsen. Dette projekt er ikke, selv efter lanceringen af ​​ShibaSwap-platformen, blevet overladt til at hvile på laurbærrene, men derudover er Shiba Inu Incubator for NFT-kunstværker blevet lanceret. Dette er et glimrende træk fra udviklerne af SHIBA INU, da memes er deres egen kunst i dag. Så hvad kunne være bedre end en platform for NFT meme-kunst leveret af en af ​​verdens mest berømte meme-krypter?

En ting, der forener mange meme-krypter, er at låse deres kryptovaluta lige fra starten til bestemte anvendelser, så vi forbrugere ikke står tilbage med værdiløse kryptovalutaer. For eksempel, i tilfældet med SHIBA INU, blev 50 procent af alle SHIBA INU-mønter umiddelbart handlet på likviditetspuljerne på Uniswap-kryptovalutabørsen på det tidspunkt, hvor projektet blev lanceret, hvor de kunne forenkle handlen med SHIBA INU. Yderligere 50 procent blev doneret til Vitalik Buterin, udvikleren af ​​Ethereum, som også bruges af SHIBA INU. 

SHIBA INU fordele og ulemper

Investering i SHIBA INU kryptovaluta er en interessant mulighed, da den trods sin unge alder allerede har givet enorme afkast til dem, der har investeret i den. Men som memevaluta er efterspørgslen baseret på en relativt skrøbelig base, nemlig populariteten af ​​dets sociale medier. Men for at gøre din beslutning lidt nemmere, tilbyder vi dig et par grundlæggende punkter, du skal overveje, hvis der står ‘Køb SHIBA INU’ på din indkøbsliste.

Som en generel regel skal du, når du investerer i kryptovalutaer, huske på, at udsving i deres priser er meget afhængige af udviklingen på kryptovalutamarkedet som helhed. Hvis for eksempel krypternes konge, Bitcoin, pludselig dykker, kan du gå ud fra, at kurserne for alle krypterne vil følge trop. Det samme gælder selvfølgelig i den anden retning, det vil sige, at hvis Bitcoin får lov til at stige, kan andre kryptovalutaer forventes at reagere positivt.

På den anden side bør du også holde øje med den kryptovaluta du investerer i, i dette tilfælde SHIBA INU. SHIBA INU er en stærk livevaluta for sociale medier-trends, så vi anbefaler at følge de professionelle handlende og kendte, der investerer meget i det. Hvis hypen stiger, er det tid til at købe SHIBA INU! Hvis du er interesseret i at udforske det fulde potentiale af SHIBA INU, anbefaler vi også, at du tjekker ShibaSwap-udvekslingsplatformen, som har gjort SHIBA INU en grad mere stabil end andre meme-valutaer. 

Her er et billede af fordele og ulemper ved SHIBA INU kryptovaluta:

Fordele

 • SHIBA INU er en af ​​de mest populære meme-kryptovalutaer på markedet
 • Ud over meme-crypto tilbyder SHIBA INU en ShibaSwap-udvekslingsplatform og en udviklings- og salgsplatform for NFT-kunstværker
 • SHIBA INU er allerede blevet optaget til at blive handlet på mange handelsplatforme trods sin unge alder, i modsætning til de fleste andre meme-valutaer
 • Markedsværdien af ​​SHIBA INU er meget stærk

Ulemper

 • Alle SHIBA INU-Coins er allerede solgt, der kommer ikke flere
 • Da alle mønterne er solgt, er der ingen kryptovaluta tilbage til den bredere udvikling af projektet
 • Det er stadig tvivlsomt, hvor meget merværdi ShibaSwap, såvel som dens NFT-platform, i sidste ende vil tilføre projektet.
 • Populariteten af ​​meme-valutaer er i høj grad afhængig af sociale medier-tendenser

Køb SHIBA INU – Lynguide

Lad os gå direkte til det næste punkt, SHIBA INU-købsvejledningen. Markedsværdien af ​​SHIBA INU er meget høj, selvom mønten i sig selv er mindre end en cent værd. Det betyder, at mønten stadig har meget plads til vækst! Når alt kommer til alt, har SHIBA INU allerede overskredet sine tidligere prisoverslag. Køb SHIBA INU, hvis du tror på dets fremtidige potentiale som udfordrer til DogeCoin.

Nu er det et glimrende tidspunkt at indhente denne meme-valuta, hvis du vil drage fordel af den uden at skulle investere titusinder på én gang. Du skal dog altid huske på, at kryptovalutaer ikke er en reguleret investering, så når du investerer i dem, tager du ansvar for risiciene ved at investere. Kryptovalutaer er volatile investeringer, hvis bevægelser er meget svære at forudsige. Køb SHIBA INU på egen risiko.

Køb SHIBA INU på få minutter

Lav en gratis konto på eToro

Opret en gratis handelskonto med eToro det eneste du skal bruge er dit navn, en e-mail-adresse og telefonnummer.

Indbetal penge på din konto

Vælg din foretrukne betalingsmetode, og aktiver din konto ved at indbetale minimums depositumet.

Invester i kryptovaluta

Invester i en kryptovaluta ved at klikke på ‘Handelsmarkeder’, indstil din risikogrænse og klik på ‘Kom i gang’ for at starte dit kryptovaluta eventyr.
etoro

Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Køb SHIBA INU på en af disse gode platforme

Vi sammenligner platforme og vurderer hvilken vi synes er bedst!

1. Vores favorit

Vores bedømmelse

Etoro

Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Fordele

Platformen er på dansk og brugervenlig.

Værktøjer til teknisk analyse.

Veletableret platform og den mest kendte i branchen.

Betal med kreditkort, paypal og bankoverførsel.

Ulemper

Min. Depositum 200 USD.

2. Til den mere avanceret bruger

 Vores bedømmelse

Binance

Fordele

Veletableret platform med et godt omdømme.

Værktøjer til teknisk analyse.

Du kan købe over 50 forskellige kryptovaluta.

Betal med kreditkort, paypal og bankoverførsel.

Ulemper

Høje transaktionsgebyrer på kreditkort.

3. Meget brugervenlig platform

 Vores bedømmelse

coinbase

Fordele

Meget brugervenlig platform.

God kundesupport.

Reguleret kryptovaluta børs.

Betal med kreditkort, paypal og bankoverførsel.

Ulemper

Høje transaktionsgebyrer.

Begrænset antal af kryptovalutaer.