• SEC krypto reguleringerne er begyndt at slå ned på Web3
  • Metacade er blevet fuldt revideret af Certik
  • Hvad kunne fremtiden bringe for Metacade?

The Securities and Exchange Commission’s (SEC) krypto reguleringer er designet til at sørge for sikre investeringer for alle i Web3. Mange har kritiseret SEC for at forhindre innovation, hvor Metacade – et nyt projekt i sfæren – menes at have en stærk fremtid, grundet dets evne til direkte at understøtte udviklingen af blockchain innovation gennem dets Metagrants program.

Projektet fortsætter med at bygge innovative nye GameFi platforme og har for nyligt gennemgået en professionel revision, hvilket sikrer, at det sandsynligvis er en sikker platform, der tilbyder gode investeringsmuligheder. Over tid kunne Metacade blive en markedsledende platform i blockchain gaming sektoren.

Metacade platform er revideret og ser ud til at være en sikker investering, imens SEC strammer krypto reguleringer

Efter en række større krypto platforme gik konkurs i 2022, har SEC strammet grebet om krypto. Sikre investeringer er essentielle for investor tillid i kryptovaluta rummet, og efter centraliserede formyndere af aktiver gik fallit, inklusiv FTX, Celsius Network og Genesis, har denne tillid nu fået et knæk.

SEC krypto reguleringer går efter at sikre at investorer rent faktisk køber kryptovalutaer, og ikke traditionelle værdipapirer, idet forskellen mellem disse klasser har været meget debatteret i de amerikanske retssale. Upålidelige Web3 projekter kan ofte vildlede investorer, så SEC’s krypto reguleringer er designet til at beskytte kryptovaluta entusiaster, ved at sikre at alle investeringerne bliver klassificeret korrekt.

Siden SEC’s krypto reguleringer er blevet strammere, er splinternye projekter som Metacade nødt til at sikre, at de kommer til at blive betegnet som potentielt sikre investeringer, for at få chancen for mere længerevarende succes. I Metacades tilfælde, har projektet gennemgået en fuld revision af Certik, én af de ledende smart kontrakt revisorer i Web3, til at verificere platformens legitimitet.

Dette er sød musik for GameFi entusiaster, idet Metacade ofte betragtes som værende ét af de mest lovende projekter i branchen. Certik revisionen var en succes og gav professionelle forsikringer omkring sikkerheden på Metacade platformen, og det ligner nu en potentielt sikker investering i fremtiden af blockchains gaming bevægelse.

Hvad er Metacade?

Metacade bygger den største arkade på blockchain. Det er et fællesskabsdrevet initiativ, der går efter at kombinere klassiske arkadespil med integrerede finansielle belønninger. Det er bygget på Ethereum, det største blockchain økosystem i Web3, og Metacade har potentialet til at tiltrække mange brugere med tiden.

Herudover går Metacade efter at blive en social hub for alle Web3 brugere ved at bruge flere unikke mekanismer og dermed udvide indtjeningspotentialet på Metacade udover bare metaverset og ind i andre områder af Web3.

Da platformen er fællesskabsdrevet, vil den overgå til at blive en decentraliseret autonom organisation (DAO) i 2024 og begynde at tilbyde lederroller til dets fællesskab af gamere.

Hvordan virker MCADE?

Metaverse arkaden kombinerer afslappet og konkurrencepræget gameplay for at levere en omfattende GameFi oplevelse. Ved at bringe den mest omfattende samling af play-to-earn (P2E) arkadespil på blockchain, kan Metacade brugere gennemføre uendelige baner og opnå en krypto indtægt.

Fællesskabs hubben tilbyder banebrydende indtjeningsmekanikker der også inkluderer Create2Earn. Dette initiativ vil belønne brugere for det indhold de skaber på platformen, inklusiv spilanmeldelser, deling af alfa, og interaktion med andre medlemmer. Dette kan hjælpe med at udvide niveauet af vidensdeling i GameFi sektoren og booste fællesskabs involvering på samme tid.

Metacade bygger også en Web3 job tavle til dets fællesskab, gennem Work2Earn funktionen. Denne vil forbinde brugere med betalte jobmuligheder i Web3, inklusiv fuldtidsstillinger hos Metacade’s partner projekter fra 2024 og frem. Brugere kan også finde deltidsarbejde og freelance roller og teste nye blockchain spil før de officielt bliver lanceret.

Kan MCADE nå 1$ i 2023?

Efter at have vist at MCADE er en fuldt ud sikker investering takket være dets Certik revision, gør Metacade nu klar til en eksplosiv prishandling. MCADE tokenets presale har allerede indsamlet  $9.9m indtil videre, hvilket har givet tokenet omfattende bullish momentum i 2023 og frem.

Eksperter forudser at MCADE til stige 50x fra slutningen af presalet alene i 2023, hvor 1$ er nøgle målet. Dette forudses som værende et vigtigt niveau af støtte, idet Metacade går efter at bygge videre på dets tidlige succes for at blive én af de mest populære platforme i GameFi.

Metacade tager GameFi til det næste niveau

Da Metacade går efter at overholde SEC krypto reguleringer, og blive en sikker investering med højt potentiale på lang sigt, bør dets unikke funktioner med garanti gøre det til én af de bedste GameFi platforme i blockchain gaming. 

Spillere kan ikke bare nyde nogle af de hotteste arkadespil på blockchain og få en generøs krypto indtægt gennem Metacade, men projektet vil også direkte finansiere den næste bølge af innovation dets Metagrants program.

Metagrants programmet ændrer spillet til det bedre, idet brugere kan stemme på hvilke nye arkadespil der er de bedste. Metacade vil derefter yde finansiering til de mest eftertragtede innovationer, og hjælper med at booste fremskridtet for GameFi industrien.

Er MCADE værd at købe?

Efter en succesfuld Certik revision, kunne Metacade vise sig at være en sikker investering i det lange løb. SEC krypto reguleringer slår ned på mange nye projekter. Metacade er klar til at bestå alle prøverne og blive ét af de største navne i GameFi blockchain teknologi sektoren.

Som et resultat heraf kunne MCADE tokenets presale blive én af de bedste investeringsmuligheder i år. MCADE er en glimrende tilføjelse til enhver investeringsportefølje, med vanvittigt langtids potentiale og en fornuftig startpris. Det er stadig uvist, hvilken effekt SEC’s krypto reguleringer vil have for resten af Web3, men Metacade ser bestemt ud til at blive ét af de bedste valg, for alle der leder efter en sikker investering i fremtiden.

Du kan deltage i Metacade presalet her.