Med helt nye projekter som Metacade, der driver fremskridt i GameFi-sektoren, er det ikke underligt, at blockchain gaming er en af ​​de hurtigst voksende innovationer i verden i dag. Efter at projekter som Axie Infinity og The Sandbox steg over 200x mellem 2020 og 2021, har mange investorer kigget på projekter som Metacade for at tage branchen til næste niveau.

Metacade forventes at give 350x afkast i løbet af de kommende år efter, at det begyndte at få fat på i dets krypto presale. Med dets ekstremt lovende spiludvikling, er her en oversigt over alt, hvad Metacade har at tilbyde til online-spillere.

Metacade kunne være en fremragende investeringsmulighed

Efter at have udsolgt de to indledende runder af MCADE presalet, er Metacade nu klar til store langsigtede gevinster. Projektet har allerede tiltrukket en betydelig tilhængerskare, og hypen omkring den nye spiludvikling er stigende. Især i forhold til Metagrants-programmet på grund af dets potentiale til at booste antallet af spil, der kan findes på blockchain.

Metacade vil tilbyde et stort udvalg af online arkade spil, hvor hver ny titel har integrerede økonomiske belønninger til spillere. Da GameFi konstant udvider omfanget og omfanget af spiludvikling, kan Metacade blive verdensledende inden for innovation gennem sit udvalg af play-to-earn (P2E) arkade spil online.

MCADE presalet blev lanceret til kun $0,008 pr. token – en værdi, der vil stige til $0,02 ved begivenhedens slutning. Idet de begyndende runder bliver hurtigt udsolgt, forventes det at projektet giver fremragende afkast i de kommende år. Det kan blive den næste 100x perle i GameFi branchen og vokse sig stor nok til at kunne konkurrere med de største navne i sektoren, inklusive Axie Infinity og The Sandbox.

Kan MCADE nå $5 i 2025?

Metacade sætter sig selv op til at blive den største arkade online. Spiludvikling vil blive afsluttet senere i 2023, idet metaverse arkaden åbner sine døre for et stort fællesskab af spillere. På dette tidspunkt forventes MCADE tokenet, branchens vækst taget i betragtning og hypen omkring Metacade, at kunne nå et prisniveau på 1$ – en 50x prisstigning fra slutningen af presalet.

Mellem 2023 og 2025 forventes MCADE at stige yderligere. Dette skyldes, at resten af ​​krypto markederne forventes at se betydelige gevinster, da Bitcoin tager fart forud for det næste bull market. I denne periode kunne MCADE eksplodere i værdi og nå op på $7 i 2025 – hvilket gør det til en af ​​de næste 100x perler indenfor online arkadespil.

Hvad er Metacade?

Metacade er en fællesskabs drevet GameFi-platform skabt af gamere, til gamere, der vil tilbyde en stor samling af play-to-earn arkade titler til blockchain brugere. Hvert spil i metaverse-arkaden inkluderer P2E-mekanik, og arkaden vil også tilbyde konkurrencedygtige spil for brugere, der ønsker at duellere for at få chancen for at vinde krypto belønninger.

Metacades Metagrants program vil tilbyde tidlig finansiering til spiludviklere, mens de bygger den næste bølge af arkade spil online. Ved at finansiere ny spiludvikling på blockchain booster Metacade det overordnede innovationsniveau i revolutionen og vil bidrage til at skabe et stigende antal spil, som spillere kan nyde.

Metaverse arkaden vil også være hjemsted for et summende socialt knudepunkt, hvor Web3 brugere kan få adgang til alle de seneste oplysninger om GameFi-sektoren. Denne del af spiludviklingen vil udvide det overordnede indtjeningspotentiale, der er tilgængeligt for brugerne og levere enorme fordele til spillere, der strækker sig langt ud over at spille arkade spil online.

Hvordan virker MCADE?

Metacade gameplays består af endeløse baner for alle arkade spil online. Spillere kan spille solo, mens de går videre gennem niveauer, fuldfører udfordringer og bruger deres færdigheder til at få en krypto indkomst. Spillere kan også deltage i betalte turneringer for at vinde store præmier betalt i MCADE-tokens gennem Compete2Earn funktionen.

Fællesskabs hubben vil tilbyde Create2Earn funktionalitet, som vil belønne spillere for deres bidrag. Dette omfatter spilanmeldelser, deling af alfa eller interaktion med andre medlemmer af fællesskabet. Indholdsskabere kan tjene penge i metacade fællesskabets hub ved at tilføre værdi til økosystemet.

Projektet vil også skabe nye job til Web3-brugere gennem Work2Earn-mekanikeren. Dette vil forbinde krypto entusiaster med betalte jobmuligheder i Web3-verdenen, herunder fuldtidsstillinger hos Metacades partner projekter fra 2024 og fremefter. Ud over dette kan brugere få deltidsjob, freelance roller og eksklusive muligheder for at teste nye arkade spil online, før de officielt lanceres.

Metacade er en game-changer

Ved at kombinere den største samling af arkade spil online med indtjeningspotentiale for spillere, bliver Metacade det største enkeltstående GameFi projekt af sin art. Spiludviklingen vil udvide det overordnede indtjeningspotentiale for blockchain gamere og levere mange nyttige tjenester gennem fællesskabs hubben.

Metacade sætter sig op til at være førende indenfor online spilindustrien. Det tilbyder ikke kun en omfattende GameFi-oplevelse, men det vil også finansiere den næste bølge af innovation og lokalsamfundet fuldtids jobmuligheder imens. Metacade sigter efter at understøtte udvikling af blockchain spil, og fremtiden for GameFi-industrien.

Er MCADE værd at købe?

MCADE token-presalet kan være en af ​​årets bedste investeringsmuligheder. Med skyhøjt langsigtet potentiale og en lav aktuel pris, har investorerne allerede været hurtige til at involvere sig.

Metacade er nu i sit presale’s 6. stadie. Tokenet har rejst $9.9m på kun 15 uger. Det er en fantastisk tilføjelse til enhver investeringsportefølje, hvor eksperter forudsiger, at prisen vil stige i vejret i løbet af de kommende år. Sørg for at blive en del af presalet snart, for prisen på MCADE vil stige, hver gang en presale runde bliver udsolgt.

Du kan deltage i Metacade presalet her.