Binance Anmeldelse

 

 Veletableret platform med et godt omdømme.

 Værktøjer til teknisk analyse.

✓ Du kan købe over 150 forskellige kryptovaluta.

Betal med kreditkort, paypal og bankoverførsler

binance anmeldelse

Binance historie

I starten af 2018, så er der en mængde Bitcoin/kryptovaluta børser tilgængelige, der alle kan bruges til at handle mellem Bitcoins og altcoins.

Hver har deres fordele og ulemper, og her i starten af 2018, så er Binance en af de mest respekterede og populære krypto til krypto børser.

De har et væld af understøttede kryptovalutaer, og sprog.

Denne lille guide vil tage dig gennem de forskellige faser, fra at oprette din konto, deponere nogle penge, og sikkerhed på din konto.

Hvordan opretter jeg en Binance konto?

For at starte på Binance, skal du først oprette en konto.

En lille vigtig note er, at du skal være sikker på at den webside du besøger hedder “https://www.binance.com”. Der er mange falske sider derude der foregiver at være Binance, men det eneste de vil er at stjæle dine login informationer og penge.

Efter du har udfyldt din oplysninger og klikket “Register”, så vil du få en email hvori der er et link som du skal klikke på, for at aktivere din konto. Derefter kan du logge ind.

Tilføj two-factor authentication

Før du overvejer at smide nogle penge på Binance, så bør du aktivere two-factor authentication. Det betyder bare, at før du kan logge ind, eller foretage noget vigtigt som at trække penge ud, så vil du ud over dit password også få en sekundær kode tilsendt. Dette kan enten være på SMS, eller via Google Authenticator. I 2017 var der nogle angreb i udlandet, hvor folk gik direkte efter telefonudbyderne for at tage kontrol over folks telefonnumre, så de kunne få den ekstra kode. Det er derfor vi anbefaler at du bruger Google Authenticator, da den er forbundet med din fysiske telefon, fremfor bare dit telefonnummer, og dermed sværere at komme udenom.

Det betyder dog også, at du først skal installere “Google Authenticator” appen, som er tilgængelig til både Android og iOs. Så skal du aktivere two-factor authentication på Binance. Du vil nu se en stregkode samt en hemmelig backup kode. Før du gør noget som helst, så tag en backup af denne hemmelige backup kode! Helst på papir, eller et sted som ikke lige er tilgængeligt online.

Så klikker du på + ikonet i Google Authenticator, vælg “Scan Barcode”, og scan den stregkode du ser på skærmen.

Et par ting at bemærke her. Når du tilføjer en kryptobørs til Google Authenticator, så vil du se en ny genereret kode. Denne vil fornyes hvert 30′ sekund, og kan så blive brugt til at verificere vigtige logins og transaktioner på Binance. Du kan sagtens tilføje flere kryptobørser, eller websites til din Google Authenticator.

Næste gang du logger ind, så vil der være et ekstra skridt i at logge ind, hvor du skal indtaste den generede kode fra Google Authenticator. Hvis du har problemer med at siden ikke loader ordenligt, så disable din adblocker når du sidder på Binance’s hjemmeside.

Hvordan overfører jeg penge til Binance?

Mange bliver lidt forvirret over dette skridt. Det er nemlig ikke alle børser der tilbyder “almindelige” penge. Binance er en af dem, så for at få dine penge over til Binance, så skal du først overføre dine hårdt tjente danske kroner (USD eller EURO typisk) til en platform der understøtter dette. Du kan se en liste over sites på forsiden der understøtter dette. Vi anbefaler at du bruger SaxoTrader til at starte med.

Det medfører naturligvis spørgsmålet – Hvis jeg alligevel skal bruge en anden børs for at overføre pengene til, hvad er så pointen med Binance? De børser der understøtter almindelige penge som USD, EURO osv, de har nogle meget skrappere krav til forskellige ting, og så har de typisk kun de store krypto valutaer, som Bitcoins, Ethereum og Litecoins. Hvis du vil købe en mønt som ikke ligger i top 10, så skal du bruge en børs ligesom Binance.

Hvis du planlægger at købe mønter på Binance med det samme, så skal du først købe en mønt du kan overføre billigst og hurtigt på den “almindelige” børs. Litecoin var et populært valg i 2017, da omkostningerne ved handel på Bitcoins er ret høj. For at lave en indbetaling på Binance, så skal du sende den valgte mønt til din Binance “Deposit adresse”. Den finder du ved at vælge

Så får du en liste over valutaer. Hvis du vil indsætte nogle Litecoins for eksempel, så brug søgebaren, og søg efter LTC

Tryk på knappen “Deposit”, og du får nu følgende skærmbillede

Den adresse du får der, det er den du skal bruge til at overføre pengene til. Nu da du har den adresse, så kan du for eksempel gå ind på din Coinbase konto, og overføre dine Litecoins til den nye adresse. Et godt råd er, at lade være med at prøve at skrive adressen, men benyt dig af funktionen til at kopiere adressen, for hvis du laver en eneste fejltagelse i den adresse, så mister du pengene du sender. Så dobbelt tjek, og tripple tjek at adressen er korrekt, og når den er det, så send. Det kan tage op til en time før du kan se pengene på Binance, så lad være med at gå i panik over de ikke dukker op lige med det samme.

Hvordan handler du på Binance?

Når du nu har fået overført nogle penge til din Binance konto, så klik på “Exchange” i topmenuen, og klik på “Basic”. Den vil loade en begynder venlig handelsside.

Til at starte med, så skal du lige vide hvad et “trading pair” er. Alle valutaer på Binance kan kun købes med en specifik type mønt. I toppen, ovre i høre side er der fire forskellige mulighed som du kan vælge som din primære mønt.

  • BTC
  • ETH
  • BNB
  • USDT

Du vælger en af dem, for eksempel BTC (Bitcoins) som standard. Så søger du efter den valuta du vil købe lige nedenunder. Vi bruger Cardano (ADA) i dette eksempel, da det er en de af valutaer der er på vej frem. Men det kunne i princippet være en hvilke som helst mønt.

Så hvis vi vil købe ADA, så søger vi efter ADA i søgefeltet, og hvis du kan købe den med din primære valuta, så kan du se en mulighed der hedder “ADA/BTC”. Hvis ikke du ser den mulighed, så prøv at skrive din primære valuta.

Så klikker du på parret (heraf navnet traiding pair) for at loade den relevante handelsside. Her vil du se en masser tal og grafter, og i venstre side er ordrebogen, hvor all salgsordrerne er i toppen farvet med rød.  Lige nedenunder er de aktive købsordrer i grønt, og tallet i midten er den aktuelle pris.

For at købe eller sælge din ADA, så er der 3 tilgange. Limit, market og Stop-Limit. For en forklaring på disse, se her.

Her og nu, så bare klik “Market” lige nedenunder alle grafterne. Her kan du købe og sælge dine ADA til markedsprisen. Hvis du vil købe, så skriver du det antal du vil købe i “Amount” til venstre, og så klikker “Buy ADA”. For at sælge, så bruger du “Sell ADA” muligheden til højre.

Hver gang du laver en handel, så tager Binance en lille kurtage. Et godt tip til at få en lavere kurtage er, hvis du klikker på ikonet af en person i øverste højre hjørne af menuen, og klikker “Account”. Så sætter du hak i “Using BNB to pay for fees”, det giver dig 50% i rabat på alle handler. Hvis ikke du har nogle BNB mønter, så kan du ikke få rabatter, så køb en lille smule af dem og have liggende hvis ikke du har nogle.

For at se en historik over alle dine handler, så klik på “Orders” i topmenuen, og så “Order history”.

Hvad betyder graferne på handelssiden?

Når du for første gang ser alle graferne på Binance, så kan det skræmme lidt men det er slet ikke så komplekst som det ser ud. Der er tre grafer vist. En stor en, og to mindre nedenunder. Hvis du fører musen hen over hver graf, så kan du se en nøgle i vestre hjørne foroven der viser hvad hver enkelt linje er.

  • Den øverste graf viser den nuværende kurs på den mønt du er ved at handle (normalt den mest kurvede linje), og så gennemsnitsprisen (den lidt mere rette linje).
  • Den midterste graf er den totale volumen der er handlet.
  • Den nederste graf er et MACD (En populær teknisk indikator).

Som nybegynder, så fokuser bare på de to øverste grafer, og se måske en tutorial på hvad MACD er når du begynder at få lidt mere indblik i hvad du laver.

Hvordan trækker jeg penge ud af Binance?

At trække pengene ud, er noget nær det samme som da du overførte penge. Her sender du bare en mønt til en “Withdrawal Adress”, som du får fra din primære handlesplatform. Den du har forbundet med dit kreditkort og/eller bankkonto.

Igen tager Binance en lille kurtage, så prøv at lade være med at trække mange små beløb ud, men hellere færre store beløb.

Som udgangspunkt kan du kun trække et maksimum på 2 Bitcoins ud om dagen, hvis du vil forøge denne grænse, så klik på ikonet af en person i topmenuen, og klik “Account”. I toppen af denne side er der en mulighed for at “Submit Verification Documents”. Lidt ligesom du kan i Coinbase.