Man kan ikke undslippe den globale økonomiske uro. Folk over hele verden har set til mens inflationen driver priser op, og forsyningskæder opleve problemer, alt imens verden langsomt vender tilbage til det nye normale efter COVID-19-pandemien. Udviklingslande er ofte uforholdsmæssigt påvirket af de negative virkninger af globale finansielle problemer, men Web3 tilbyder en innovativ måde at afhjælpe nogle af disse problemer.

Decentraliseret finans (DeFi) som stadig er i sine tidlige stadier, revolutionerer måden hvorpå folk oplever finansverdenen. Et perfekt eksempel på dette er GameFi – en fusion af DeFi og gaming. Mange mennesker i udviklede lande bliver early adopters, da de ser play-to-earn (P2E) mekanik som en måde hvorpå, de kan supplere deres indkomst, hvilket giver en enorm fordel for blockchain-spil, såsom nykommeren Metacade.

Hvilken fordel vil adoption af blockchain-spil give Metacade?

Den største udfordring blockchain spil oplever er at opbygge en solid brugerbase. Det voksende marked for spillere i udviklingslande vil sandsynligvis give Metacade et betydeligt løft, når man tager Metacade økosystemets tiltrækningskraft i betragtning.

De forudsete stigninger i Metacade token prisen kan nås meget hurtigere på grund af en bruger vækst, der kommer hurtigere end forventet. I dette tilfælde vil de mange investorer, der allerede har formået at erhverve deres MCADE-tokens til de utroligt lave priser fra presalet, sandsynligvis blive henrykte, når de hører nyheden.

Hvad er Metacade?

Metacade er et nyt GameFi-projekt, der har fået en del opmærksomhed på tværs af krypto verdenen efter udgivelsen af ​​deres omfattende whitepaper og den massive byge af aktivitet, som Metacade presalet har haft, idet der er blevet rejst opsigtsvækkende $9.9m på bare 15 uger siden lancering af presalet.

I hjertet af Metacades planlagte økosystem, og en af ​​de mest roste komponenter i økosystemet, er flagskibs play-to-earn (P2E) arkade, som vil være den største arkade af sin slags i verden.

Gamere, der spiller på Metacade-platformen, vil optjene belønninger undervejs. Alle forskellige typer spil er dækket ind, fra afslappede spil til mere konkurrenceprægede spil for dem, der ønsker at klatre til toppen af ​​fællesskabets ranglister.

Investorer er blevet betagede af MCADE tokenets utrolige værdi, da det vil blive brugt på tværs af hele Metacades økosystem og vil give investorer mulighed for at modtage en stabil passiv indkomst strøm via staking, mens de venter på dens prisstigning.

Hvor højt kan MCADE nå i 2023?

Den voldsomme opmærksomhed fra Metacade presalet viser, at projektet har enormt potentiale i øjnene på de investorer, der er kommet ombord. Med udgivelser planlagt i 2023 og et væld af andre aktiviteter, der vil øge opmærksomheden, vil prisen på MCADE sandsynligvis være på vej mod et fantastisk 2023.

Med den stigning i brugere som branchefolk forudser, kan MCADE opleve en enorm stigning i efterspørgslen. Dette forstærkes yderligere af den stigende appel for P2E gaming rundt omkring i verden.

Hvis alt spiller, kan vi helt sikkert se prisen på MCADE bryde gennem $1-barrieren, hvilket repræsenterer en bemærkelsesværdig 50x prisstigning i forhold til den endelige presale pris.

Hvor højt kan prisen på MCADE nå inden udgangen af 2025?

Skulle Metacade leve op til det ekstraordinært høje potentiale, som investerings kredse mener, at det har, kan projektet være bestemt til en utrolig prisstigning ved udgangen af ​​2025.

Efterhånden som flere og flere brugere kommer online, kombineret med en halvering af Bitcoin i 2024, hvilket sandsynligvis starter det næste bullrun, kan vi se efterspørgslen på  MCADE tokenet stige til ekstremt høje niveauer. Dette kan betyde, at de gunstige tokenomics presser prisen på MCADE op til 10$ pr. token, da dette kun vil betyde en markedsværdi på 20 milliarder dollars – mindre end en tredjedel af det rekordhøje niveau, der blev opnået af det mindre brugbare projekt, Dogecoin (DOGE).

Er MCADE en god investering?

Den mulighed MCADE repræsenterer, er ikke én der ses for ofte i krypto verdenen. Langt de fleste projekter med så højt et potentiale er sjældent tilgængelige for almindelige investorer og slet ikke med den utrolige rabat, der tilbydes i presalet.

At være i stand til at erhverve et utility token til et projekt, der har en klar og velanset plan om at dominere den voksende sektor af blockchain spil, kunne være en livsændrende mulighed for dem, der er smarte nok til at blive involveret tidligt, og det betyder, at Metacade ikke bare er en god investering, men en ekstraordinær én af slagsen.

Du kan deltage i Metacade presalet her.