Det britiske Plus500 har etableret sig som en førende kommissionsfri CFD-mægler med global rækkevidde. Med mere end 2.000 aktiver på sin egen handelsplatform fortsætter dette børsnoterede selskab med at øge sin globale markedsandel. Jeg gennemgik Plus500 for at afgøre, om du bør slutte dig til de 430.000+ handlende, der stoler på denne mægler og dens provisionsfri omkostningsstruktur. Er Plus500 en mægler, der er værd at overveje?

Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien. Du har ingen EU investor garanti. Din kapital er udsat for risici.

Hvad er Plus500?

Plus500 er for den, der søger adgang til en bred vifte af finansielle markeder med lave handelsomkostninger og en enkel, funktionel platform, hvorpå man kan placere sine handler. Plus500’s produktpakke med over 2.000 CFD’er, der tilbydes på deres egen hjemmesider med konkurrencedygtige spreads og ingen provisioner, bør lokke den erfarne investor, der foretrækker at handle manuelt og finder de lavere omkostninger værd at tage højde for manglen på ekstra funktionalitet, som nogle konkurrenter tilbyder.

Som det er normen i mæglerbranchen, genererer Plus500 sine indtægter hovedsageligt fra kundehandler, der “krydser” bud/udbudsspændet, som er konkurrencedygtige inden for branchen. Selskabet opkræver ikke provision på nogen kundetransaktioner, og spredningen varierer ikke med handelsstørrelsen.

Desuden genererer mægleren også indtægter ved at opkræve præmier, i realiteten et finansieringsgebyr, på positioner, som kunderne har overnight, og som kan være underlagt valutaomregningsgebyrer, hvis de handler i en anden valuta end kontoens basisvaluta. Desuden er der gebyrer for “garanterede stop loss-ordrer” (GSLO), og inaktivitetsgebyrer træder i kraft, når en konto har været inaktiv i tre måneder.

                   Fordele:

  • Plus500 blev grundlagt i 2008 og er børsnoteret på London Stock Exchange (LSE: PLUS)
  • Plus500 er reguleret i tre tier-1 jurisdiktioner og fire tier-2 jurisdiktioner, hvilket gør det til en sikker mægler (lav risiko) til onlinehandel.
  • Plus500’s webbaserede handelsplatform er ekstremt brugervenlig, hvilket gør det til et solidt valg for begyndere handlende.

               Ulemper:

  • Plus500-platformen tilbyder kun grundlæggende funktioner, hvilket gør den langt mindre attraktiv for aktive handlende.
  • Plus500 tilbyder ikke omfattende undervisning for at lære de finansielle markeder.

 

Et af Plus500’s salgsargumenter er, at de ikke pålægger kundekonti tillægsgebyrer. Der er ingen gebyrer for normale udbetalinger eller opsigelse af en konto. Minimumsbeløbet for at åbne en konto er 100 enheder af basisvalutaen. Finansieringsmulighederne omfatter Visa eller MasterCard debet/kreditkort, e-wallets (PayPal eller Skrill) og bankoverførsler.

Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien. Du har ingen EU investor garanti. Din kapital er udsat for risici.