Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien. Du har ingen EU investor garanti. Din kapital er udsat for risici.

Den person, der er på jagt efter en omfattende og pålidelig online platform med et væld af kontomuligheder og funktioner, vil finde stor værdi i Markets.com. Markets.com blev etableret i 2008 og er en del af Finalto, en del af Playtech PLC, som handles på London Stock Exchange Main Market.

Markets.com er en global online finansiel handelsplatform og multi asset broker, der blev grundlagt i 2008. Over 14 år senere er Markets.com vokset til at tilbyde detailinvestorer Forex-handel, CFD-handel og Spread Bets (Spread Bets er kun tilgængelige for britiske kunder). Markets.com er en global mægler. Markets.com har et hovedkontor på Cypern. Når man handler på de finansielle markeder, kan det være meget tidskrævende at finde en mægler, der opfylder ens behov.

Vi vil dykke dybt ned i denne Markets.com anmeldelse og vurdere, hvor godt Markets.com platformen fungerer i sin rolle som en international platform til handel med flere finansielle aktiver for handlende i 2022.

Hvorfor Market.com?

Ofte skal du besøge og læse mange mæglerwebsteder, som alle har forskellige sprogbrug. Ordlyden kan være meget forvirrende. Det kan være svært at vælge en online-mægler som Markets.com. For en nybegynder kan de første par forhindringer komme i form af, hvad der ser ud til at være en kompleks mobil eller online handelsplatform, svært at forstå investeringsterminologi og forvirrende gebyrstrukturer. I vores anmeldelse af Markets.com opdeler vi fordele og ulemper. Hvad Markets.com er i stand til at tilbyde, hvilke lande Markets.com er tilgængelige i. Hvem Markets.com er reguleret af og meget mere.

At have en pålidelig og dygtig mægler er afgørende for din succes med onlinehandel. Sørg for, at din mægler ikke er falsk eller upålidelig for at undgå at miste din investering. Sørg for, at dine behov også passer til din mæglers profil, så I kan få et godt fungerende og rentabelt forhold.

Er Markets.com sikkert?

Når du vælger en mægler som Markets.com, er mæglerens administrative organ og reguleringsstatus meget vigtig. Mæglere, der udfører handler uden tilsyn fra et tilsynsorgan, gør det efter eget skøn. Enhver kapital, du investerer, er i fare. Markets.com blev etableret i 2008 og har været i drift i 14 år og har et hovedkontor på Cypern.

Markets.com er reguleret. Det betyder, at Markets.com overvåges af og kontrolleres for adfærd af Cyperns værdipapir- og børskommission (CySEC), Financial Sector Conduct Authority (FSCA), Financial Conduct Authority (FCA), Australian Securities and Investments Commission (ASIC), BVI Financial Services Commission (BVI FSC) tilsynsorganer.

Regulerede mæglere vil ikke manipulere markedspriserne. Når du sender en anmodning om tilbagetrækning til Markets.com, vil denne blive honoreret. Hvis Markets.com overtræder nogen reguleringsregler, kan deres regulerede status blive frataget.

67 % af detailinvestorkonti taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge

Er mine penge sikre hos Markets.com?

Alle betalinger, der finansieres til Markets.com-konti af handlende, opbevares på en adskilt bankkonto. For at øge sikkerheden bruger Markets.com tier-1-banker til dette. Tier 1 er det officielle mål for en banks finansielle sundhed og styrke. Markets.com opkræver ikke gebyrer for udbetalinger Markets.com opkræver et gebyr for inaktive konti. Der opkræves et inaktivitetsgebyr på 10 USD pr. måned efter 90 dages inaktivitet. Markets.com opkræver ikke gebyrer for indskud. Mæglere tilbyder topmoderne online handelsplatforme, mobile handelsapps, finansielle forskningsværktøjer og uddannelsesressourcer. For at et mæglerfirma kan opretholde disse tjenester og tjene indtægter som virksomhed. Mæglere kan opkræve kunderne forskellige handelsgebyrer, som du skal være opmærksom på, da de kan påvirke din bundlinje.

Markets.com mindste indskud

Markets.com kræver en minimumsindbetaling på 100 GBP/USD/EUR, når du åbner en Markets.com handelskonto. Et minimumsindskud er det mindste beløb, som Markets.com kræver for at åbne en ny online-mæglerkonto hos dem. Lad dig ikke skræmme af mæglere som Markets.com, der opkræver et minimumsindskud for at åbne en handelskonto. Mæglere, der opkræver højere minimumsindskud, tilbyder ofte ekstra premium-tjenester på deres platforme, som ikke er gratis tilgængelige på andre platforme.

Mæglere, der tilbyder lavere minimumsindskud, er generelt rettet mod et mere almindeligt publikum, der ikke har brug for nogle af de mere avancerede funktioner og forskningsværktøjer.

Mæglere, der ikke opkræver minimumsindskud, gør det normalt for at tiltrække nye kunder. De er nødt til at tjene noget, så transaktionskommissioner og andre handelsgebyrer kan være højere med en konto med lavt minimumsindskud.

Mæglere, der kræver et større minimumsindskud, tilbyder normalt et større udvalg af handelsfunktioner på deres platforme. Disse mæglere har ofte mere dybdegående tekniske analyse- og forskningsværktøjer og bedre risikostyringsfunktioner.

Efterhånden som flere og flere online handelsplatforme er kommet ind på markedet, er kravene til minimumsindskud for at åbne en live handelskonto faldet, da et stigende antal mæglere konkurrerer om nye kunder.

Afhængigt af hvilken type handelskonto du vælger, kræver nogle mæglere et minimumsindskud så højt som 6500 GBP/USD. Nogle mæglere kan gå helt op til 10.000 GBP/USD.

Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien. Du har ingen EU investor garanti. Din kapital er udsat for risici.

Markets.com opkræver ikke gebyrer for udbetalinger.

Hver mægler har deres egne specifikke regler for udbetaling af penge, hvordan dine midler kan trækkes ud af dine handelskonti.

Dette skyldes, at hvert mæglerfirma vil have forskellige udbetalingsmetoder, og hver betalingsudbyder kan have forskellige gebyrer for behandling af overførsler, behandlingstider og et potentielt valutaomregningsgebyr. Omregningsgebyret afhænger af din basisvaluta, din modtagende valuta og din betalingsudbyder.

Markets.com giver dig f.eks. mulighed for at hæve dine midler til kreditkort, betalingskort, bankoverførsel, elektroniske tegnebøger (eWallets), Skrill, Neteller og PayPal.

Gebyrer for inaktivitet hos Markets.com

Markets.com opkræver et gebyr for inaktive konti. Der opkræves et inaktivitetsgebyr på 10 USD pr. måned efter 90 dages inaktivitet.

Et gebyr for inaktivitet på en konto er et gebyr, der opkræves hos den registrerede mæglerkunde.

Mæglere kan have visse krav til handelsaktivitet, som kunderne i henhold til vilkårene og betingelserne for kontiene kan være nødt til at opfylde.

Hvis en kundes handelskonto ikke har købt eller solgt noget i en periode som dikteret af mægleren, kan der blive pålagt et inaktivitetsgebyr.