FTX er en af verdens største kryptobørser og tilbyder konkurrencedygtige handelsgebyrer og hundredvis af mønter. FTX.US, deres børs for amerikanske kunder, har et mindre kryptoudvalg, men tilbyder stadig masser af funktioner. Udforsk vores fulde FTX anmeldelse for at se, om det er kryptobørsen for dig.

Denne kryptovalutaudveksling passer godt til: Erfarne kryptoinvestorer, der ønsker lave gebyrer og avancerede funktioner

 

Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien. Du har ingen EU investor garanti. Din kapital er udsat for risici.

Stort udvalg af kryptovalutaer

FTX har over 275 kryptovalutaer til rådighed, hvilket er langt mere end de fleste børser tilbyder. FTX.US er mere begrænset, da den har 22 kryptovalutaer. Det er stadig et rimeligt antal, og det omfatter Bitcoin og mange andre mønter

FTX tilbyder krypto staking. Når du indsætter din krypto hos FTX, optjener du belønninger på det beløb du har indsat, så det er som at tjene renter på penge på en bankkonto. Du kan til enhver tid aftage din krypto fra din stake, hvis du ønsker at handle den. Belønninger for indsatser varierer, men kan være op til 8 %.

FTX tilbyder en markedsplads for ikke-fungible tokens (NFT’er). Disse tokens verificerer ejerskab af digitale aktiver, og de er populære for samlere af digital kunst.

FTX-kortet er et virtuelt betalingskort, som børsen tilbyder. Du kan bruge det til at betale for onlinekøb ved hjælp af din saldo på FTX.US. Hvis din saldo i amerikanske dollar ikke er tilstrækkelig, konverterer FTX dine andre mønter til at dække købet. Indtil videre tilbyder FTX.US kun et virtuelt debetkort, men det kan ændre sig i fremtiden.

                   Fordele

  • Lave gebyrer
  • Stort udvalg
  • Avancerede handelsfunktioner
  • NFT-markedsplads
  • FTX-debitkort

                  Ulemper

  • Mangler større kryptovalutaer
  • Står ikke stærkt på det amerikanske marked.

Hvad kunne forbedres?

Manglende større kryptovalutaer
Der er nogle bemærkelsesværdige kryptovalutaer, som du ikke kan få på nogen af versionerne af FTX. Hvilket selvfølgelig kan påvirke om man vælger at bruge FTX eller ej.

 

Sådan fungerer FTX

FTX er en centraliseret kryptovalutabørs. Den tilbyder en webplatform og en mobilapp, hvor du kan købe, sælge og handle krypto.

Der er to forskellige FTX-platforme. Den vigtigste FTX-platform er tilgængelig for kunder uden for USA. Den indeholder et større udvalg af mønter og flere funktioner, herunder handel med kryptovaluta.

Når du har tilmeldt dig en FTX-konto og bekræftet din identitet, kan du indbetale penge via en ACH-bankoverførsel eller en bankoverførsel. Når indskuddet er tilgængeligt, kan du bruge disse midler til at købe en af de kryptoer, som FTX tilbyder.

FTX giver dig også mulighed for at øge dine kryptobestande ved at sætte dem på spil. På din FTX-konto vil du kunne se, hvilke aktiver der er tilgængelige til at satse. Du kan derefter satse din krypto for at tjene op til 8 % i belønninger.

Er din kryptovaluta sikker hos FTX?

FTX har høje sikkerhedsstandarder på både sine internationale og amerikanske børser. Til dato har ingen af dem været offer for nogen form for sikkerhedshændelse, såsom databrud eller hackerangreb.

To-faktor-autentifikation (2FA) er obligatorisk hos FTX. Børsen anbefaler Authy- eller Google Authenticator-appen, men der er også andre 2FA-muligheder til rådighed. FTX giver dig også mulighed for at kræve 2FA og en separat adgangskode for alle udbetalinger på din konto.

FTX understøtter IP og wallet whitelisting for at sikre konti yderligere. Du kan whiteliste IP-adresser, så kun disse adresser kan logge ind på din konto. Derudover kan du whiteliste krypto-tegnebogsadresser, så udbetalinger kun kan foretages til adresser på din whiteliste.

Bankoverførsler på FTX foretages gennem Plaid, en platform, der sikkert overfører data fra banker til FTX. Plaid er den foretrukne overførselsmetode for 11.000 finansielle institutioner i hele Nordamerika og Europa.

 

FTX er det rigtige for dig, hvis:

Du har erfaring med krypto og er interesseret i avancerede funktioner, såsom marginhandel.
Du er på udkig efter konkurrencedygtige handelsgebyrer.
Du ønsker at optjene belønninger ved at satse dine kryptovalutabeholdninger.’

 

Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien. Du har ingen EU investor garanti. Din kapital er udsat for risici.