Med vores Copenhagen Bitcoin-anmeldelse tager vi et kig på Copenhagen Bitcoin – en kryptovalutaudvekslingsplatform. Er Copenhagen Bitcoin sikker? Er dette et godt sted at købe kryptovaluta? Vi vil prøve at besvare disse spørgsmål. Vi har også set på, hvad Copenhagen Bitcoin kan og hvordan det adskiller sig fra lignende børser, derudover kigger på hvor godt de klarer sig med hensyn til sikkerhed og kundeservice mv. Hvad er Copenhagen Bitcoin?

Copenhagen Bitcoin er lidt af en dansk erhvervssatsning. Selve handelsplatformen er meget enkel at bruge, og ansøgere behøver ikke at oprette en konfigurationsfil. I skrivende stund er der kun to tjenester tilgængelige på platformen: Køb bitcoin og sælg bitcoin. Så enkelt er det. For folk, der bare vil købe bitcoin, giver det stadig mening at bruge københavnske bitcoin. Kineserne ønsker at simplificere sig selv som en kryptovaluta handelsplatform, så er dette næppe det rigtige valg. Vil du lære mere om kryptovalutaer? Så læs vores artikel. Hvem står bag Bitcoin i København? Copenhagen Bitcoin blev grundlagt i 2014 af Alexander Zebastian Brinck Lundkvist og Fredrik Grothe-Eberhardt. Eberhardt udtrådte af firmaet og blev efterfulgt af Alexander Lundkvists far, Poul-Jørgen Lundkvist. Begge Lundkviste opgav derefter juridiske karrierer for at arbejde på Copenhagen Bitcoin.

 

Hvem grundlagde Copenhagen Bitcoin?

Copenhagen Bitcoin blev grundlagt i 2014 af Alexander Zebastian Brinck Lundkvist og Fredrik Grothe-Eberhardt. Eberhardt udtrådte af firmaet og blev efterfulgt af Alexander Lundkvists far, Poul-Jørgen Lundkvist. Alexander Lundkvist oplyste i et interview med Finans.dk, at Copenhagen Bitcoin overvejer at udvide platformen, så den også kan håndtere køb og salg af andre kryptovalutaer. Selvom Bitcoin er en meget vigtig kryptovaluta – og stadig står for en stor del af den samlede markedsværdi – er nutidens efterspørgsel ofte forbundet med andre kryptovalutaer som Ethereum, Dogecoin, Solana, XRP mv.


Er Copenhagen Bitcoin umagen værd?

De sælger ikke på tidspunktet ikke andre kryptovalutaer end Bitcoin. Hvilket er lidt en skam, eftersom at gebyrerne er så høje på transaktionerne. Hvis du vil ind i andre kryptovalutaer, så skal du lede efter en anden handelsplatform, der har et bredere udvalg af kryptovalutaer.

Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien. Du har ingen EU investor garanti. Din kapital er udsat for risici.