Denne kryptovalutaudveksling passer godt til: Alle, der ønsker at bruge, handle, opbevare og gemme kryptovalutaer, især Crypto.com-mønten: Denne børs er perfekt til alle, der ønsker at bruge, handle, opbevare og gemme kryptovalutaer. Denne altomfattende udveksling lader dig købe, sælge og handle et godt udvalg af kryptovalutaer til overkommelige priser.

Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien. Du har ingen EU investor garanti. Din kapital er udsat for risici.

Det er nemmere at tænke på Crypto.com som en kryptobank end en kryptovalutabørs eller et mæglerfirma. Selvfølgelig kan du købe og sælge kryptovalutaer på børsen. Du kan også bytte dem med andre brugere via din DeFi-wallet. Men mere end det kan du bruge din krypto med et forudbetalt Visa-kort, hvilket gør det til en god mulighed for at foretage betalinger i krypto. Du kan få betaling i krypto, sætte dine penge ind på en rentebærende konto.

Lave gebyrer

Som vi vil se nedenfor, kan du indsætte penge på din Crypto.com-konto via en elektronisk bankoverførsel eller bankoverførsel uden at betale gebyrer. Du kan også købe og sælge kryptovalutaer til reelle omkostninger, hvilket gør det til en af de bedre værdibørser.

Efter dine første 30 dage opkræver Crypto.com et gebyr for kryptokøb med kredit-/debetkort via appen. Hvis du betaler med et kreditkort, kan din kortudsteder også opkræve et gebyr for kontant forskud, hvis du bruger det til at købe kryptovaluta.

Det er nemt at konvertere dine penge

Ligesom de fleste af de bedste kryptovalutabørser gør Crypto.com det nemt at konvertere fiatvalutaer til krypto. Den accepterer over 20 fiatvalutaer, herunder USD, GBP og EUR. Og du skal ikke betale store gebyrer, selvom du afhængigt af dit bopælsland kan opleve, at du er begrænset til visse fiat-valutaer, når du har registreret dig.

Optjen renter

Crypto.com er ikke bare et sted at købe bitcoin og andre kryptovalutaer. Kontoindehavere kan også tjene høje rentesatser. Crypto.com’s laveste renter er bedre end de bedste højrentekonti med høj rente. Den maksimale rente, du kan tjene, er 14 %, men – ligesom med fordelene ved Visa-kortet – skal du have mange kontanter i CRO for at kvalificere dig.

Din rentesats afhænger af, hvor længe du vil lade pengene ligge, hvilken valuta du sparer op, og hvor meget CRO du har sat ind. Du kan øge din rentesats, hvis du:

Gavekort og telefonopladninger

Dit Crypto.com Visa Card er ikke den eneste måde, du kan bruge dine krypto på. Du får også penge tilbage, når du køber gavekort hos flere populære mærker. De nuværende amerikanske gavekortmærker omfatter Airbnb, Barnes & Noble, Macy’s og mange flere. Beløbet af cash back afhænger af, hvor meget CRO du har indbetalt

Det er dog risikabelt at holde din opsparing i krypto. Alle kryptovalutaer er volatile, og i modsætning til almindelige opsparingskonti får du ikke FDIC-forsikring. Hvis din valuta fejler, kan det ødelægge hele din opsparing.

Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien. Du har ingen EU investor garanti. Din kapital er udsat for risici.