Coinify har flere værktøjer til virksomheder, der ønsker at arbejde med krypto, men færre til enkeltpersoner. Enkeltpersoner vil finde Coinify en nyttig måde at konvertere fiatvaluta (normal valuta som DKK) til krypto på. I modsætning til mange kryptovalutabørser understøtter Coinify dog ikke handel med krypto.
Læs vores fulde Coinify anmeldelse for at finde ud af mere.

Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien. Du har ingen EU investor garanti. Din kapital er udsat for risici.

Den store fordel ved Coinify er, at den accepterer over 30 forskellige fiat-valutaer. Dette omfatter amerikanske dollars, euro og britiske pund samt mindre almindelige valutaer som ungarske forints, kenyanske shillings og vietnamesiske dong. Den store ulempe er dog, at den kun tilbyder begrænsede produkter til enkeltpersoner. Coinify opregner en række tjenester for handlende, der ønsker at acceptere kryptobetalinger. Men hvis du er en individuel erhvervsdrivende, hjælper deres myCoinify-produkt dig kun rigtig med at købe krypto, der bliver deponeret i din krypto-tegnebog. Du kan også sælge Bitcoin og indbetale provenuet til din bankkonto.

Du kan ikke bytte en krypto for en anden. MyCoinify tilbyder slet ikke kryptohandel. Der er heller ingen oplysninger om de enkelte kryptovalutaer, såsom prisdiagrammer eller grundlæggende forskning. Og der er ingen muligheder for at tjene passiv indkomst fra dine mønter.

myCoinify har ikke en depotpungstjeneste. For at bruge Coinify skal du bruge en ekstern tegnebog som Metamask eller Ledger. Metamask er en populær online wallet (også kendt som en “hot” wallet), mens Ledger er en hardware wallet, som du holder offline. Børser med custodial wallets opbevarer dine kryptoaktiver på deres platforme. Dette passer nogle forhandlere, især nyere, da det betyder, at de ikke behøver at tage sig af deres kryptonøgler og kan få hjælp, hvis de mister deres adgangskode. Men hvis du opbevarer dine aktiver på en børs, der bliver hacket eller fryser din konto, er der meget lidt du kan gøre. Derfor foretrækker mange krypto-entusiaster ikke-forvaltende tegnebøger, der giver dem fuld kontrol over deres kryptoaktiver.

Coinify-grænsefladen er ekstremt tilgængelig og nem at bruge for en førstegangs kryptoinvestor. Dette skyldes til dels, at den ikke tilbyder en masse ekstra funktioner. Men for en bruger, der allerede har en tegnebog og blot ønsker at logge ind, indtaste sine oplysninger og købe krypto, klarer Coinify opgaven.

Partnerskaber med Ledger

De fleste kryptobørser lader dig hæve aktiver til en ekstern kryptobørs. Coinify er imidlertid designet til kun at fungere med eksterne tegnebøger – så meget, at den indgår partnerskab med den populære hardware-walletudbyder Ledger. Du kan købe krypto direkte gennem Ledger med Coinify.

KYC-kompatibel

Alle Coinify-kunder skal indsende grundlæggende KYC-oplysninger (Know-your-customer) som f.eks. adresse og billedlegitimation. Nogle kan se dette som et negativt aspekt, da det underminerer kryptoens anonyme karakter. Men hvis du er en kryptoinvestor, der er bekymret for hvidvaskning af penge i branchen, giver det mening at bruge KYC-kompatible websteder.

Støtter virksomheder, der ønsker at acceptere krypto

Coinify’s kerneforretning er at hjælpe virksomheder med at arbejde med kryptovalutaer. De har et godt udvalg af forretningsprodukter, herunder at muliggøre kryptobetalinger og -indskud, lette fakturering og udbetalinger og tilbyde handel i appen.

Oversigt over gebyrer

Coinify opkræver flere gebyrer, når du køber eller sælger krypto, men der er ingen handels- eller krypto-udbetalingsgebyrer. (Coinify tilbyder ikke handel med krypto. Og da dine tokens deponeres direkte i din krypto-tegnebog, er gebyret for tilbagetrækning indbygget).

Når det er sagt, kan det være svært at sammenligne gebyrer, fordi der ikke er meget konsistens på tværs af platforme. Nogle børser opkræver lave handelsgebyrer, men rammer dig med store udbetalingsgebyrer. Andre kan opkræve et højt gebyr for at indbetale penge, men holder omkostningerne nede herefter. Meget afhænger af, hvilken type transaktioner du ønsker at foretage, hvor ofte du ønsker at handle, og hvordan du planlægger at betale. Så det er værd at eksperimentere med forskellige sider for at se, hvor meget krypto du får for pengene.

Coinify opkræver købs- og salgsgebyrer, men ingen udbetalingsgebyrer.

Du betaler et håndteringsgebyr, som fremgår af tabellen nedenfor, plus et ekstra netværksgebyr og et partnergebyr. Coinify beholder ikke disse netværksgebyrer – det er “gasgebyret”, du betaler for at lave en post på blockchainen. Der er også et 0,5 % omregningsgebyr, hvis du ikke bruger amerikanske dollars.

Er din kryptovaluta sikker med Coinify?

Da Coinify ikke opbevarer dine aktiver, er sikkerheden mindre bekymrende. Den deponerer dine mønter direkte i din eksterne wallet, så det er op til dig at holde din wallet sikker. Når du opretter en ekstern krypto-tegnebog, får du en seed-frase – opbevar denne et sikkert sted, da du kan miste adgangen til dine midler, hvis du mister den.

Kunderne skal betale med 3D Secure-kort, hvilket giver et ekstra sikkerhedslag ved kortbetalinger. Coinify tilbyder også belønninger til alle, der identificerer fejl i sit sikkerhedssystem.

Det er dog kun handelskonti, der har to-faktor-autentifikation (en almindelig sikkerhedsfunktion på brugerniveau), og det har individuelle konti ikke. Der er heller ikke mange oplysninger på deres websted om, hvordan de beskytter dine data. Da Coinify beder om dit billed-ID, når du registrerer dig, ville det være rart at vide, hvor de gemmer disse data, og hvilke foranstaltninger de træffer for at holde dem sikre.

Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien. Du har ingen EU investor garanti. Din kapital er udsat for risici.

                 Fordele

 • Let at bruge
 • Accepterer over 30 fiat-valutaer
 • Samarbejder med wallet-udbyderen Ledger
 • KYC-kompatibel
 • Flere kryptoprodukter til virksomheder og handlende

                Ulemper

 • Høje gebyrer
 • Ingen depottegnebog
 • Ingen handel eller yderligere funktioner
 • Begrænset udvalg af mønter
 • Ikke tilgængelig i alle amerikanske stater
 • Ingen mobilapp

Hvad kunne forbedres?


Høje gebyrer

Coinify’s gebyrer er højere end mange andre platformes gebyrer, især hvis du betaler med kort. Den har et højt minimumsbehandlingsgebyr, et relativt højt minimumsforbrug, og du får ikke en god valutakurs. Når det er sagt, da Coinify deponerer dine aktiver direkte i en ekstern tegnebog, skal du ikke betale gebyrer for udbetalinger. Tjek vores liste over de bedste kryptovaluta-apps og udvekslinger for muligheder med lavere gebyrer.

Ingen depottegnebog

Custodial wallets er et ømtåleligt emne i kryptokredse. Der er et populært ordsprog blandt gammeldags kryptoinvestorer: “Ikke dine nøgler, ikke dine mønter.” Kryptovalutaer bruger offentlige nøgler og private nøgler – lidt ligesom dit bankkontonummer og din pinkode. Ideen er, at hvis du ikke flytter dine aktiver til din egen wallet, ejer du ikke fuldt ud dine mønter.

Der er imidlertid ikke længere adgang til kryptovaluta for milliarder af dollars, fordi folk har mistet adgangskoderne eller seed-fraserne til deres krypto-tegnebøger. I nogle tilfælde mister folk hardware-wallets helt og holdent. Som følge heraf foretrækker mange nyere investorer at lade deres aktiver blive på den børs, hvor de købte dem.

Ingen handel eller andre funktioner

Coinify tilbyder slet ikke handel med kryptovalutaer. Du kan ikke handle fra en mønt til en anden. Der er heller ingen prisdiagrammer eller andre data om mønter. Og der er ingen muligheder for at tjene passiv indkomst på din krypto. Men hvis du ønsker at få adgang til disse tjenester, kan du forbinde din eksterne tegnebog til et hvilket som helst antal decentrale finansplatforme, der tilbyder dem.

Begrænset udvalg af mønter

Coinify har en solid liste over tilgængelige kryptovalutaer, herunder mange af de 20 største mønter. Men dens udvalg kan ikke sammenlignes med en række andre topbørser. Dette er ikke et problem, hvis du kun ønsker at købe Bitcoin (BTC), men hvis du planlægger at udvide til mindre etablerede tokens, kan du måske kigge et andet sted hen.

Coinify er den rette for dig, hvis:

 • Du ønsker at finansiere din eksterne krypto-tegnebog ved hjælp af fiat-valuta.
 • Du ønsker at veksle Bitcoin til en fiatvaluta, som bliver udbetalt til din bankkonto.
 • Din virksomhed ønsker at tilbyde kryptotjenester til kunder.

Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien. Du har ingen EU investor garanti. Din kapital er udsat for risici.