Binance er en af de førende handelsplatforme med over 200 mønter, der understøttes til ind- og udbetaling. I denne anmeldelse vil vi dække de vigtigste ting, du skal vide, før du tilmelder dig.

Binance er en kryptohandelsplatform, der tilbyder en af de mest konkurrencedygtige priser. Uanset om du er en nybegynder eller en erfaren erhvervsdrivende, der ønsker at handle med krypto, er dette sandsynligvis den nemmeste og billigste måde at gå til. 
Platformen accepterer brugere fra hele verden og har modtaget positive anmeldelser fra krypto-fællesskabet. Endelig kan amerikanske brugere handle på Binance-US, som er kompatibel med amerikanske handelsregler.

Endelig kan amerikanske brugere handle på Binance-US, som er kompatibel med amerikanske handelsregler. Binance er en Hong Kong-baseret kryptovalutaudveksling, der blev lanceret af udvikleren Changpeng Zhao i juli 2017. Handel på Binance er ret nemt og brugervenligt. Der er et imponerende udvalg af kryptovalutaer til rådighed til handel i forbindelse med Bitcoin, Ether, BNB og XRP

Valutaer og betalingsmetoder

Alt i alt er antallet af mønter, der er tilgængelige til handel, indbetaling og udbetaling på udvekslingen, næsten 200, herunder store altcoins som f.eks:

Bitcoin (BTC)

Ethereum (ETH)

Litecoin (LTC)

Bitcoin Cash (BCH)


Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien. Du har ingen EU investor garanti. Din kapital er udsat for risici.

Lave gebyrer

Binance tilbyder ikke gebyrfri handel. Men dets gebyrer er lave sammenlignet med selv de bedste kryptobørser, der opkræver gebyrer og provision. Det højeste spothandelsgebyr er 0,1 %.

Tjen passiv indkomst på kryptoaktiver

Binance tilbyder forskellige måder at tjene passiv indkomst på, med forskellige grader af risiko. Du kan tjene op til 30% APR på visse krypto’er i deres staking-program eller sætte aktiver ind på en fleksibel opsparingskonto for lavere, men mere konsekvente satser. Mere avancerede investorer kan forsøge at tjene indkomst via tilføjelse af likviditet på tokens-par, men det er vigtigt at forstå de involverede risici, før man hopper ind.

Stort krypto-udvalg

Binance er en af de største cryptocurrency-platforme i verden. Den giver brugerne adgang til over 370 valutaer og tusindvis af handelspar. Dette omfatter decentrale finansielle (DeFi) tokens, stablecoins, Bitcoin (BTC) og altcoins.

Avancerede handelsværktøjer

Binance gør det nemt at indstille en limit-ordre for at købe eller sælge krypto til en bestemt pris. Den har en “konverter”-funktion for nybegyndere og en avanceret handelsgrænseflade med diagramværktøjer for mere erfarne handlende. Dens Bitcoin futures-sektion lader folk spekulere på, om prisen på Bitcoin vil stige eller falde. Det sælger også gearede tokens, som lader kunderne gange deres positioner i en bestemt valuta. Handel med gearing er en risikabel strategi, fordi det kan forstærke tab og i nogle tilfælde få handlende til at miste hele deres position.

Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien. Du har ingen EU investor garanti. Din kapital er udsat for risici.

 

Er din kryptovaluta sikker hos Binance?

Sikkerhed er vigtig, når du betror dine midler til en kryptobørs, især i betragtning af det antal hacks, vi har set i årenes løb.

Her er nogle af de vigtigste sikkerhedsfunktioner på Binance:

Den holder størstedelen af midlerne offline i kold opbevaring. Den opbevarer 10 % af handelsgebyrerne i en sikker fond, der skal dække eventuelle tab som følge af hacking. Dette er ikke det samme som at have en tredjepartsforsikring, men det giver brugerne en vis beskyttelse.

Funktioner på brugerniveau såsom to-faktor-autentificering (2FA) og whitelisting af udbetalingsadresser. Whitelisting betyder, at du kan begrænse udbetalinger til kun at omfatte forud godkendte adresser.

Binance tjekker mange kasser med hensyn til de sikkerhedsfunktioner, som vi leder efter, men dets reguleringsmæssige problemer er ikke ideelle. Virksomheden arbejder på at ændre sit ry for at handle først og søge tilgivelse senere. Det siger, at dets compliance-team voksede med 500% i 2021. Men fra et brugerperspektiv, hvis dit land forbyder Binance, kan du finde dig selv ude af stand til at få adgang til dine midler. For eksempel suspenderede Binance udbetalinger og indskud i GBP for britiske brugere i flere måneder sidste sommer efter et reguleringsmæssigt indgreb.

 

Binance er det rigtige for dig, hvis:

  • Du har mellemliggende til avanceret erfaring med kryptohandel.
  • Du er på udkig efter lave gebyrer, et bredt udvalg af valutaer og avancerede funktioner.
  • Du er en institutionel handlende eller har en høj eller ultrahøj nettoformue.